Tarih: 08.09.2024 22:55

"İstanbul’da Bilimsel Araştırma Projesi Eğitimi Tamamlandı"

Facebook Twitter Linked-in

Öğretmenler İçin Bilimsel Araştırma Projesi Eğitimi İstanbul’da Gerçekleşti

2-5 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen "Öğretmenler için Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi," MEB’e bağlı doktora dereceli öğretmenlere yönelik olarak Üsküdar’daki Enstitü Sosyal’de gerçekleştirildi. Etkinlik, Üniversite Öğretim Elemanları Derneği (ÜNDER) öncülüğünde ve Prof. Dr. Muhammed Kurulay, Prof. Dr. Mustafa Böyükata ile İpek Çoşkun Armağan’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Eğitim programı, Prof. Dr. Muhammed Kurulay, Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Prof. Dr. Faik Çelik, Prof. Dr. İbrahim Yüksel, Doç. Dr. Muhammed F. Çalışır, Doç. Dr. Handan Yalvaç Arıcı ve Doç. Dr. Gülenay Pınarbaşı gibi deneyimli eğitmenlerin sunumlarıyla zenginleştirildi. Prototip atölyelerinde proje eğitimi, Prof. Dr. Mustafa Böyükata'nın liderliğinde uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

60 katılımcının yer aldığı program, 4 gün boyunca etkileşimli sunumlar ve grup çalışmalarıyla yürütüldü. Akademisyenler, öğretmenlerin sorularını yanıtladı ve katılımcıların memnuniyeti gözlendi. Etkinlik, Dernek Başkanı Prof. Dr. Muhammed Kurulay’ın kapanış konuşması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —