İzmir Karabağlar'da Madde Satıcıları Baba Oğul Yakalandı

İzmir Karabağlar

Madde satıcıları İzmir Karabağlar'da devriye ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Baba ve oğlu gözaltına alınarak suç unsurlarıyla birlikte Narkotik Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

İZMİR KARABAĞLAR’DA DEVRİYE EKİPLERİ HIZLA HAREKETE GEÇTİ

 

Madde satıcıları İzmir Karabağlar’da devriye ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, 10.10.2024 tarihinde saat 00:20 sıralarında gerçekleştirdiği baskınla baba ve oğlu olan iki satıcıyı etkisiz hale getirdi.

 

ŞÜPHELİ ARAÇTA YAPILAN ARAMADA YETKİLİLERİN GÖZÜ KAMANDI

 

Devriye ekiplerinin dikkati üzerine, şüpheli iki sokak kesişiminde yapılan kontrollerde, şüpheli kişilere ulaşamamışlardı. Ancak devriye yapmaya devam eden ekipler, park halinde bulunan ve durumundan şüphelenilen bir araca fener tuttuğunda, arka koltukta çok sayıda sentetik madde şüphesine rastlandı.

 

SUÇ UNSURLARIYLA BİRLİKTE YAKALANDILAR

 

Madde satıcıları, durum Cumhuriyet Savcısına aktarılmasının ardından, araç sahibi G.E. ve oğlu A.E., KONAK ilçesine bağlı ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada, 26 büyük poşet içerisinde toplam 46.195 hap, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 45 adet fişek ele geçirildi. Şüpheliler, işlem yapılmak üzere suç unsurlarıyla birlikte Narkotik Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

İzmir Karabağlar'da devriye ekiplerinin dikkati sayesinde yakalanan baba ve oğlu madde satıcıları.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.