Kadıköy'de Gol Yağmuru: Galatasaray Dev Derbide Fenerbahçe'yi Mağlup Etti

Kadıköy

Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Süper Lig'de liderliğini sürdürdü. Torreira, Mertens ve Sara'nın golleriyle kazanılan derbi, Fenerbahçe'nin 32 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Maçın Detayları

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kadıköy'de karşı karşıya gelen iki ezeli rakip, Galatasaray ve Fenerbahçe, heyecan dolu bir mücadele sergiledi. Maçın 22. dakikasında Lucas Torreira'nın kaydettiği golle Galatasaray öne geçti.

Farkı İkiye Çıkardı

Karşılaşmanın 28. dakikasında Dries Mertens, farkı ikiye çıkararak Galatasaray'ın avantajını artırdı. 59. dakikada Gabriel Sara'nın golüyle skor 3-0'a geldi.

Fenerbahçe'nin Tek Golü

Fenerbahçe, 61. dakikada Edin Dzeko'nun penaltı golüyle skoru 3-1'e getirdi. Ancak bu gol, Fenerbahçe'nin mağlubiyetini engelleyemedi.

Liderlik ve Yenilmezlik Serisi

Bu sonuçla birlikte Galatasaray puanını 18'e çıkararak liderliğini sürdürdü, Fenerbahçe ise 13 puanla 2. sırada yer aldı. Ayrıca, Fenerbahçe, Galatasaray karşısında 32 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırarak tarihi bir mağlubiyet aldı.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.