Kadınlara Yönelik Şiddeti Önlemek İçin Yeni Proje: Çağrı Derneği'nden Önemli Adım

Kadınlara Yönelik Şiddeti Önlemek İçin Yeni Proje: Çağrı Derneği

Çağrı Sağlıklı Yaşam Derneği, kadınlara yönelik şiddeti önlemek amacıyla yeni bir proje başlattı. Ücretsiz savunma kursları, İçişleri Bakanlığı desteğiyle sunulacak ve kadınların güvenliğini artırmayı hedefleyecek.

Proje Hedefleri ve İçeriği

Çağrı Sağlıklı Yaşam, Sosyal Dayanışma Derneği, kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla savunma sporlarıyla desteklenen önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Dernek, “Yakın savunma teknikleri aracılığıyla Kadına yönelik şiddetin önlenmesi” projesinin 2. aşamasını gerçekleştirmek üzere İçişleri Bakanlığı ile işbirliği yaparak bir protokol imzaladı.

Projeye ilişkin açıklama yapan Ahmet BEREKET, kadınların şiddet mağduru olmalarını önlemeye yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti. BEREKET, projenin amacının kadınların çeşitli yaşam alanlarında fiziksel şiddete karşı kendilerini koruyabilmeleri için etkili savunma teknikleri öğretmek olduğunu ifade etti. Kurslar, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü denetiminde ve tamamen ücretsiz olarak düzenlenmektedir.

Destek Veren Yetkililer ve Teşekkürler

Destek veren İçişleri Bakanı Ali YERLİKAYA, İzmir Valisi Dr. Süleyman ELBAN, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Mustafa İSPİRGİL, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç ve diğer yetkililere teşekkür eden BEREKET, projeden faydalanmak isteyen kadınların iletişim bilgilerini paylaştı.

Başvuru ve İletişim Bilgileri

Projemizden faydalanmak isteyen kadınlarımız bizlere İçişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü, ya da www.cagrispor.com - info@cagrispor.com - Çağrı Spor Kulübü Instagram sayfasından ulaşabilirler.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.