Kassam Tugayları'ndan Netanyahu'ya: "Tabutlarla Dönersiniz"

Kassam Tugayları

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert bir uyarıda bulunarak, esirlerin askeri baskılarla kurtarılması durumunda tabutlarla döneceklerini belirtti.

Kassam Tugayları'ndan Netanyahu'ya Sert Uyarı

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Gazze Şeridi'ndeki esirleri takas anlaşması yerine askeri yollarla kurtarma ısrarını eleştirdi. Ubeyde, bu yaklaşımın esirlerin tabutlarla eve dönmesi anlamına geldiğini belirtti.

İsrail Ordusu Esirleri Kasten Öldürüyor

Ebu Ubeyde, Telegram üzerinden yaptığı açıklamada, Gazze'nin Refah kentindeki İsrailli 6 esirin ölümü için Netanyahu ve İsrail ordusunu sorumlu tuttu. Ebu Ubeyde, Netanyahu’nun esir takası anlaşmasını engelleyerek ordusunun hava saldırılarıyla esirlerden birçok kişiyi kasten öldürdüğünü ifade etti.

"Tabutlarla Dönme Tehdidi"

Ubeyde, Netanyahu’nun askeri baskılarla esirleri kurtarma ısrarının ailelerine tabutlarda dönecekleri anlamına geldiğini vurguladı. Ayrıca, esirleri korumakla görevli kişilere yeni talimatlar verildiğini ve bu talimatların orduyla karşılaşmaları durumunda ne yapacaklarını kapsadığını belirtti.

İsrail ordusu, dün Gazze Şeridi'nin Refah kentinde bir tünelde 6 İsrailli esirin cesedine ulaştığını duyurdu. Hamas ise bu esirlerin İsrail bombardımanında öldüğünü belirtti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.