Kestanepazarı’nın Hafızlık Gururu: Yusuf Özel Türkiye Finalleri’nde!

Kestanepazarı’nın Hafızlık Gururu: Yusuf Özel Türkiye Finalleri’nde!

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “2024 Yılı Türkiye Geneli Kur’an Kursları Arası Hafızlık Yarışması”nda Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu öğrencisi Yusuf Özel, Ege Bölge Birincisi oldu.

Ege Bölgesi'nin Birincisi Yusuf Özel Oldu

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 2024 Yılı Kur’an Kursları Arası Hafızlık Yarışması'nda Aliağa Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Yöneticisi Hafız Fatih Muslu’nun öğrencisi Hafız Yusuf Özel, Ege Bölge Birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı, Kestanepazarı’nın hafızlık eğitimindeki üstünlüğünü bir kez daha kanıtladı.

Türkiye Finalleri İstanbul’da Gerçekleşecek

Yusuf Özel, elde ettiği bu önemli başarıyla 26 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Çamlıca Camii’nde düzenlenecek Türkiye Finalleri'ne katılma hakkı kazandı. Yarışmaya, Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Bilal Özkabadayı, Yurt Yöneticisi Mustafa Aytekin, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç ve Mezunlarla İletişim Sorumlusu Mustafa Yavuz da öğrencimize destek olmak için katıldı.

Ödülünü Dr. Vahdettin Şimşek Takdim Etti

Öğrencimiz Yusuf Özel, yarışmada gösterdiği üstün performansın ardından ödülünü Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve komisyon başkanı Dr. Vahdettin Şimşek’ten aldı. Başta öğrencimiz Hafız Yusuf Özel ve hocası Hafız Fatih Muslu olmak üzere, Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu yönetimini, hocalarımızı ve öğrencimizin ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.