KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE BAŞKANLAR VATANDAŞLARIN ACISINA ORTAK OLDU

KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE BAŞKANLAR VATANDAŞLARIN ACISINA ORTAK OLDU

Haberi Sesli Oku
GÜNDEM 8.02.2023 16:30:40 0
KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE BAŞKANLAR  VATANDAŞLARIN ACISINA ORTAK OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 5 Büyükşehir Belediye Başkanı, depremde ağır hasar gören Adana, İskenderun ve Hatay’da vatandaşların acısına ortak oldu. Bir depremzedenin aile fertlerinin enkaz altında olduğunu söyleyerek Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na sarılarak ağlaması, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, felaketi yaşayan Hatay’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından, yine depremde hasar gören Hatay İtfaiyesi’nin bahçesinde bir araya geldi. Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Dolayısıyla iktidarın bu gerçeği bilerek hareket etmesi gerekiyor. Devlet aklı bunu gerektirir. Bürokrasi bunu gerektirir. Devleti yönetmek bunu gerektirir. Çünkü bunların olmadığı bir ortamda kaos vardır” dedi. Samandağ’da bölgede görev yapan İBB ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan İmamoğlu da “Felaket bölgesindeki ekip ve ekipman sayısını artıracağız. Hafta sonu yine bölgeye geleceğim” diyerek, mesai arkadaşlarına başarılar diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merkez üsleri Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan, 7.7 ve 7.6’lık depremlerle sarsılan felaket bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere Adana’ya geldi. Kılıçdaroğlu’na deprem bölgesindeki incelemelerinde CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Selin Sayek Böke, Murat Bakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer eşlik etti. Ankara’dan Adana Havalimanı’na inen Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyetin şehirdeki ilk adresi Adana Büyükşehir Belediyesi oldu. Burada kurmayları ve büyükşehir belediye başkanlarıyla basına kapalı durum değerlendirmesi yapan Kılıçdaroğlu ve büyükşehir belediye başkanları, bir tur minibüsüyle Süleyman Demirel Bulvarı'nda bulunan ve depremde yıkılan bir binanın enkazına yakın bir noktada incelemelerde bulundu. Karalar’dan Adana özelindeki deprem bilançosunu alan Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyet, İskenderun’a doğru yola çıktı.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI’NDAN SU, EKMEK, GIDA VE BATTANİYE TALEBİ

İskenderun Limanı’nda devam eden yangına tanıklık eden heyet, denizin yükselmesi ve kanalizasyon sisteminin yer yer patlamasıyla sular altında kalan İskenderun’da da incelemelerde bulundu. Vatandaşların panik halinde ilçeden ayrılma çabasında oldukları ve bu nedenle zaman zaman trafik yoğunluğunun oluşması dikkat çekti. İlk depremin olduğu andan itibaren uykusuz bir şekilde görev yapmaya çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyeti, duvarlarında çatlaklar oluştuğu gözlenen belediye binasında ağırladı. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetle ilçedeki deprem bilançosuyla ilgili bilgiler paylaşan Tosyalı, enkazlarda çalışmak üzere gelen kamuya ait ve gönüllülerden oluşan tüm arama kurtarma ekiplerine teşekkür etti. Tosyalı, yaklaşık 260 bin nüfuslu ilçe olarak öncelikli taleplerini su, ekmek, gıda ve battaniye olarak sıraladı.

DEPREMZEDENİN İSYANI: “’KURTAR BEN’ DİYOR, ‘KİMSE YOK MU’ DİYOR…”

Belediye ziyaretinin ardından, depremde ağır hasar gören ilçedeki enkaz kaldırma çalışmalarına tanıklık eden Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve büyükşehir belediye başkanları, depremzedelerin acılarına ortak oldu. Bir depremzedenin aile fertlerinin enkaz altında olduğunu söyleyerek Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na sarılarak ağlaması, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Halkın zor durumda olduğunu belirten acılı vatandaşlar, hislerini, “İnsanlar kendi çabalarıyla burada bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yardım daha bu sabah geldi” sözleriyle dile getirdi. “Bu sıcak ortamda bir şey söylemek istemiyorum” diyen Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarımızla geldik. Hep birlikteyiz burada. Büyük sıkıntılar var; ben de biliyorum. Siz yaşıyorsunuz, ben de bunun acısını çekiyorum. Bu millet bu kadar acıya… Neyse. Moralinizi bozmayın. Biliyorum, hayatını kaybedenler var. Sonuçta sizin acınız bizim de yüreğimizde. Ben bunu da biliyorum. İnsan olup, bu kadar acıya… Zor yani. Bekliyorsunuz ya. Çocuğun sesini duyuyorsunuz… (‘Kurtar beni’ diyor. ‘Kimse yok mu’ diyor.) Çok zor” ifadelerini kullandı.

HATAY’DA FELAKETİN İZLERİNİ HER YERDE GÖRMEK MÜMKÜN

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyetin İskenderun’dan sonraki durağı, felaketi kelimenin tam anlamıyla iliklerine kadar yaşayan Hatay oldu. Felaketin izleri, Hatay il girişinden itibaren kendini hissettirmeye başladı. Yol boyunca görülen yapıların yarısından fazlasının ya tamamen ya da kısmen enkaza dönüştüğü görüldü. Şehir girişindeki sanayi sitesinin tamamen yıkıldığı Hatay’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kılıçdaroğlu ve beraberindeki mevkiidaşlarını, depremde hasar gören Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndaki bir çardakta ağırlamak zorunda kaldı. Kentin büyük bir yıkama maruz kaldığını belirten Savaş, yaşanan felaketin boyutlarını tespit etmekte dahi zorlandıklarına vurgu yaptı. Savaş, şehrin gelecek her yardıma ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

KILIÇDAROĞLU: “KEŞKE DAHA İLK GÜN ASKERLER TÜMÜYLE SEFERBER EDİLEBİLSEYDİ”

Savaş’ın ardından konuşan Kılıçdaroğlu da şu ifadeleri kullandı:

“Keşke daha ilk gün, askerler tümüyle seferber edilebilseydi. Daha ilk gün herkes, yapılacak işler konusunda gereğini yerine getirebilseydi, bu konuda gerekli talimatlar verilseydi. Ve bunların olmadığını biliyoruz. Sıkıntıları biliyoruz. Bunu bizzat gördük, bizzat yaşattık. Vatandaşları dinledik. Ama bütün bunlara rağmen, Sayın Başkan, şundan emin olmanı isterim, burada belediye başkanlarımız da var: Eğer engellenmeseler, düşündüğünüzden çok daha büyük yardımı size gönderecekler. Gönderiyorlar da zaten. Bazen araçları yolda durdurulabiliyor, bazen ‘Hayır bunu göndermeyin. Bunu başka bir yere gönderin’ diye talimatlarla geliyor. Tabii gönlümüzde yatan, Türkiye'nin afet bölgesi neresiyse, Adıyaman'dan Şanlıurfa'ya kadar, Hatay’a kadar olan geniş bir coğrafya ve bu coğrafya içinde sağlıklı bir koordinasyon yapılması lazım. Bir eş güdüm yapılması lazımdı ve bu çerçevede kurtarma ekiplerinin de bölgelere ulaşması gerekiyor.”

“DEVLET AKLININ OLMADIĞI BİR ORTAMDA KAOS VARDIR”

“Sıkıntı var, biliyorum. Ama bütün bunlara rağmen, eğer belediye başkanlarımız engellenmese, önlerindeki engeller kaldırılırsa, onların rahat bir hareket etmelerine imkan verilirse, pek çok bölgede, sadece Hatay'da değil, Şanlıurfa'dan tutun Adıyaman'a kadar pek çok bölgede, Diyarbakır’a kadar pek çok bölgede hem ulaşma imkanı hem gıda imkanı sağlanabilir. İskenderun'da bir anne bağırıyor, ‘Çocuğuma mama bulamıyorum’ diye. Evet, bulamıyor. Mevsimin kış olması ayrı bir sorun tabii. O sorun üzerinde de durmak gerekiyor. İşin özü şu: Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğu ve dolayısıyla iktidarın, yani şu anda ülkeyi yönetenlerin bu gerçeği bilerek hareket etmesi, bu gerçeği bilerek yatırımları yapması, bu gerçeği bilerek planlar, programlar yapılması, bu gerçeği bilerek binaların hangi koşullarda yapılmasının kurallarını belirlemesi, bu gerçeği bilerek denetimleri yapması, bu gerçeği bilerek belli bölgelerde deprem için hazırlıklı araçları bulundurması… Devlet aklı bunu gerektirir. Bürokrasi bunu gerektirir. Devleti yönetmek bunu gerektirir. Çünkü bunların olmadığı bir ortamda kaos vardır.”

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyetin deprem bölgesindeki ilk gününün son durağı Hatay’ın Samandağ ilçesi oldu. Kılıçdaroğlu, jandarma yetkilleriyle görüşürken, İmamoğlu, bölgede görev yapan İBB ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Felaket bölgesindeki ekip ve ekipman sayısını artıracaklarını belirten İmamoğlu, hafta sonu yine depremde hasar gören il ve ilçelerde incelemelerde bulunacağını kaydetti.

Video Linki:
https://we.tl/t-Lv32T1JFk5

Fotoğraf Linki: https://box.ibb.gov.tr/index.php/s/2liTfJndcMaelqV


İstanbul,İstanbul Belediyesi
KAYNAK: BELEDİYE365

Netanyahu Öldü mü? İsrail’de Yönetim Boşluğu İddiası

Gazeteci Ayşegül Akyüz Yahşi’nin araştırması, İsrail-İran gerilimi sırasında Netanyahu’nun akıbetine dair soru işaretlerini ve İsrail yönetiminde olası bir “yönetim boşluğu” ihtimalini gündeme taşıdı.

Devrim Muhafızları’ndan Netanyahu İçin “Ebedi Karanlık” İması

AYŞEGÜL AKYÜZ YAHŞİ - İran Devrim Muhafızları’na yakın medya organları, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun akıbetinin belirsiz olduğu iddiasını yeniden gündeme taşıdı. İsrail yönetimi ise bu iddiaları kesin bir dille reddediyor.

Türkiye Savaşa Girecek mi? Kritik Senaryo

HABER ANALİZ / ERCAN KUTLU - ABD-İsrail ile İran arasındaki savaş bölgeyi sararken gözler Ankara’ya çevrildi. Türkiye dengeli politika sayesinde şimdilik dışında, ancak riskler büyüyor.

Epstein Dosyası Yeniden Gündemde: Küresel Ahlâk Tartışması

HABER MERKEZİ - Epstein soruşturmasına dair belgelerin yeniden gündeme gelmesi, küresel güç ilişkileri, şeffaflık ve hesap verebilirlik tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Erdoğan, Riyad'da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretinde ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Türkiye-Macaristan iş dünyası Budapeşte'de buluştu

Ticaret Bakanı Bolat ve Macar mevkidaşı Szijjártó, iki ülke iş insanlarını bir araya getiren toplantıya ev sahipliği yaptı.

Macron'un Suriye Arabuluculuk Girişimi Şara Tarafından Reddedildi

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un, Ahmed Şara ile Mazlum Abdi arasında ayarladığı telefon görüşmesi, Şara'nın hattı açmamasıyla sonuçlandı.

Osmangazi Meydanı'nda Ramazan etkinlikleri coşkuyla sürüyor

Cahit Kaşıkçılar'ın kukla gösterisi ve Türk Sanat Müziği dinletisiyle Bursalılar manevi bir akşam yaşadı.

Karatay'da iftar ve teravih buluşmaları

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, iftar ve teravih programlarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Jandarma 27 ilde silah operasyonu: 259 gözaltı

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 27 ilde düzenlediği operasyonda 1 kaçak silah imalathanesi bulundu, 259 şüpheli gözaltına alındı.

Bursa Emniyeti'nde Ramazan iftarında birlik mesajı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, teşkilat mensupları için iftar programı düzenledi. Kadir Gökce'nin himayesindeki buluşmada, dayanışma ve hizmet kararlılığı vurgulandı.

AKSAÇLILAR Başkanı Ahmet BEREKET'ten Ramazan Mesajı

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet BEREKET, Ramazan'ın rahmet, bereket ve kardeşlik ayı olduğunu vurguladı.

Ramazan Böyle Karşılanır: Cami Doldu Taştı

HABER / ERCAN KUTLU - Başakşehir Bahçekent’te düzenlenen fener alayı programı, yüzlerce aile ve çocuğun katılımıyla Ramazan’ı coşkuyla karşıladı. Mehter eşliğinde başlayan gece, camide unutulmaz anlara sahne oldu.

Erken Tanı Hayat Kurtarıyor!

Doruk Nilüfer Hastanesi'nden Doç. Dr. Selin Aktürk Esen, Dünya Kanser Günü'nde erken teşhisin tedavi başarısını ve yaşam kalitesini artırdığını vurguladı.

AKSAÇLILAR Başkanı Bereket'ten FETÖ Uyarısı: Çok Dikkatli Olmalıyız

Ahmet Bereket, FETÖ'nün yeniden yapılanma çabalarına karşı devleti ve milleti uyardı, mücadelenin gevşetilmemesi gerektiğini vurguladı.

AKSAÇLILAR Başkanı'ndan Yalova'daki bebekli kavga tepkisi

Ahmet Bereket, 14 aylık İkra bebeğin yaralandığı olayı toplum vicdanını yaralayan kabul edilemez bir şiddet olarak nitelendirdi.

İYİ Partili Doğan'dan İzmir Körfezi ve Yerel Yönetimlere Sert Eleştiriler

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, İzmir Körfezi kirliliğinde yerel yönetimleri eleştirdi ve İzmit modelinin uygulanmasını istedi.

Deprem Yıl Dönümünde Şehitler Anıldı, Dayanışma Vurgusu Yapıldı

Kahramanmaraş depreminin yıl dönümünde Sultanbeyli'de anma programı düzenlendi, film gösterimi ve konuşmalarla acılar hafızalarda tazelendi.

Ahmet Bereket: Uyuyan Hücre ve FETÖ Tehdidine Karşı Mücadele Sürmeli

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, uyuyan hücreler ve FETÖ terör örgütüyle mücadelenin tavizsiz sürdürülmesi gerektiğini açıkladı.

AKSAÇLILAR’dan Sokak Çetelerine Karşı Acil Çağrı

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, artan sokak çeteleri ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek yetkilileri acil ve caydırıcı önlemler almaya çağırdı.

“Çekmeköy’de İETT Şoförü Dehşet Saçtı: Yayalara Çarptı!”

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

İzmir'de Genç Kemankeşler ve Yazarlar İftarda Buluştu

TYB İzmir Şubesi, geleneksel okçuluk sporuyla ilgilenen gençleri ve şehrin önemli isimlerini iftar sofrasında bir araya getirdi.

Sancakkale Savunması'nın 112. Yılı Anma Programı Düzenleniyor

Sancakkale Dayanışma Grubu, tarihi savunma yapısının tanıtılması ve korunması için 10 Mart'ta anma programı düzenliyor.

370 Yıllık Sancakkale'nin Yasaklı Tarihi ve 10 Mart Anma Töreni

İzmir'in 370 yıllık Sancakkale kalesi, 111 yıldır saklanan savunma gerçeği ve halka kapalı tutulması protesto ediliyor.

Anadolu İrfanı ve Kimlik Sınavı

Celal Karatüre’nin “Hacılar İlahisi” çıkışı üzerinden; Anadolu irfanı, Hoca Yesevi geleneği ve kimlik mücadelesi sosyolojik açıdan yeniden tartışılıyor.

Toplumsal Yara Roman Oldu

Toplumun kanayan yarası kadın cinayetlerini polisiye kurguyla anlatan “Züleyha / Yarıda Kalan Hayatlar”, Ankara’daki ilk imza gününde okurlarla buluştu; Yazar Şerafettin Yıldız, romanın vicdanlara dokunmasını amaçladığını söyledi.

8. Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği için Başvurular 20 Şubat'ta Sona Eriyor

Gaziantep'te düzenlenecek şenlikte öğrenciler projelerini sergileyecek, başvurular için son tarih 20 Şubat 2026.

Eflatun Saygılı KYK Yurdu'nda İnsan ve Düşünceyi Anlattı

Türkiye Yazarlar Birliği üyesi Eflatun Saygılı, KYK Ege Kız Yurdu'nda öğrencilerle insanın içgüdüleri ve huzuru üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

Travma ve Bağımlılık Semineri Öğretmenlerle Buluştu

Prof. Dr. Erdinç Öztürk'ün katılımıyla düzenlenen seminerde, travmanın aile ve birey üzerindeki etkileri ile bağımlılığın psikolojik temelleri ele alındı.

Bahçeşehir Semt Polikliniği Yeniden Açıldı

HABER / ERCAN KUTLU - Başakşehir’de uzun süredir kapalı olan Bahçeşehir Semt Polikliniği yeniden hizmete açıldı. Mahalle sakinleri gelişmeyi memnuniyetle karşılarken göz doktoru atanması da bekleniyor.

Göz Kapağı Estetiğinde Yeni Trend: Doku Koruyucu Teknikler

Prof. Dr. Ahmet Karacalar, göz kapağı estetiğinde 'fazla dokuyu çıkarma' yerine 'hacim koruyucu' tekniklerin öne çıktığını açıkladı.

Ramazan Sofralarında Balık Önerisi

MEDYA90 HABER MERKEZİ - Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, Ramazan ayında iftar sofralarında haftada en az iki kez balık tüketilmesi gerektiğini söyledi.

Çene Tedavisinde 20 Dakikalık Yeni Dönem

ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Uzm. Dt. Ömer Pirinç’in geliştirdiği minimal invaziv yaklaşımlar; çene eklem ağrıları, horlama ve bazı konuşma problemlerinde kısa sürede uygulanan fonksiyonel tedavi seçenekleri sunuyor.

Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer ile Aşkın Bilimi ve Sosyolojisi

Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer, aşk acısının biyolojik ve toplumsal kökenlerini açıklıyor.

Veteriner Mustafa Büke Açıkladı: Kedilerde Gizli Susuzluk

Bahçekent Veteriner Kliniği’nin deneyimli ismi Veteriner Mustafa Büke, kış aylarında kediler ve köpeklerde görülen sessiz susuzluk tehlikesine karşı hayati uyarılarda bulundu.

“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.

Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti

HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.

Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu

Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!

Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor

ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı: Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi Açıldı!

Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!

Bahçekent Paşa Döner’le Şenlendi: Kalite, Lezzet ve Güler Yüz Bir Arada!

Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.

Niğde'de Ramazan Bereketi Mahalle Sofralarında Yaşanacak

Niğde Belediyesi, Ramazan'da Gönül Sofraları ve Muhabbet Çadırları ile hemşehrileri buluşturuyor.

Urla Esnaf Odası Seçiminde Tarafsızlık Tartışması

Belediye başkanı ve ilçe başkanının mevcut adaya açık desteği, esnaf seçimlerinde tarafsızlık ilkesini gündeme taşıdı.

Eyüpsultan'da Sevgi Etkinlikleri: Emekliler Lokali'nde Oyuncak Atölyesi

Eyüpsultan Belediyesi, Şubat ayı boyunca sürecek Sevgi Etkinlikleri kapsamında Emekliler Lokali'nde geleneksel Eyüp oyuncakları atölyesi düzenledi.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

1

MEB, Ana Sınıfından Liseye Ramazan Etkinlikleri Başlattı

2

2025 Yılı İçin Ticari Kazanç Vergi Rehberi Yayımlandı

3

Ramazan Sofralarında Balık Önerisi

4

Beylikdüzü'nde Ramazan Sanat ve Kültürle Kutlanacak

5

Muharrem Yıldız'dan Berat Kandili mesajı: Birlik ve arınma vurgusu

6

Gürbüz Süleymanoğlu Berat Kandili'nde arınma ve kardeşlik mesajı verdi

7

Togay Çoban'dan Berat Kandili mesajı: Af ve kardeşlik vurgusu

Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
8.9° / 7.5°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.