KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE BAŞKANLAR VATANDAŞLARIN ACISINA ORTAK OLDU

KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE BAŞKANLAR VATANDAŞLARIN ACISINA ORTAK OLDU

Haberi Sesli Oku
GÜNDEM 8.02.2023 16:30:40 0
KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE BAŞKANLAR  VATANDAŞLARIN ACISINA ORTAK OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 5 Büyükşehir Belediye Başkanı, depremde ağır hasar gören Adana, İskenderun ve Hatay’da vatandaşların acısına ortak oldu. Bir depremzedenin aile fertlerinin enkaz altında olduğunu söyleyerek Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na sarılarak ağlaması, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, felaketi yaşayan Hatay’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından, yine depremde hasar gören Hatay İtfaiyesi’nin bahçesinde bir araya geldi. Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Dolayısıyla iktidarın bu gerçeği bilerek hareket etmesi gerekiyor. Devlet aklı bunu gerektirir. Bürokrasi bunu gerektirir. Devleti yönetmek bunu gerektirir. Çünkü bunların olmadığı bir ortamda kaos vardır” dedi. Samandağ’da bölgede görev yapan İBB ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan İmamoğlu da “Felaket bölgesindeki ekip ve ekipman sayısını artıracağız. Hafta sonu yine bölgeye geleceğim” diyerek, mesai arkadaşlarına başarılar diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merkez üsleri Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan, 7.7 ve 7.6’lık depremlerle sarsılan felaket bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere Adana’ya geldi. Kılıçdaroğlu’na deprem bölgesindeki incelemelerinde CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Selin Sayek Böke, Murat Bakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer eşlik etti. Ankara’dan Adana Havalimanı’na inen Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyetin şehirdeki ilk adresi Adana Büyükşehir Belediyesi oldu. Burada kurmayları ve büyükşehir belediye başkanlarıyla basına kapalı durum değerlendirmesi yapan Kılıçdaroğlu ve büyükşehir belediye başkanları, bir tur minibüsüyle Süleyman Demirel Bulvarı'nda bulunan ve depremde yıkılan bir binanın enkazına yakın bir noktada incelemelerde bulundu. Karalar’dan Adana özelindeki deprem bilançosunu alan Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyet, İskenderun’a doğru yola çıktı.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI’NDAN SU, EKMEK, GIDA VE BATTANİYE TALEBİ

İskenderun Limanı’nda devam eden yangına tanıklık eden heyet, denizin yükselmesi ve kanalizasyon sisteminin yer yer patlamasıyla sular altında kalan İskenderun’da da incelemelerde bulundu. Vatandaşların panik halinde ilçeden ayrılma çabasında oldukları ve bu nedenle zaman zaman trafik yoğunluğunun oluşması dikkat çekti. İlk depremin olduğu andan itibaren uykusuz bir şekilde görev yapmaya çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyeti, duvarlarında çatlaklar oluştuğu gözlenen belediye binasında ağırladı. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetle ilçedeki deprem bilançosuyla ilgili bilgiler paylaşan Tosyalı, enkazlarda çalışmak üzere gelen kamuya ait ve gönüllülerden oluşan tüm arama kurtarma ekiplerine teşekkür etti. Tosyalı, yaklaşık 260 bin nüfuslu ilçe olarak öncelikli taleplerini su, ekmek, gıda ve battaniye olarak sıraladı.

DEPREMZEDENİN İSYANI: “’KURTAR BEN’ DİYOR, ‘KİMSE YOK MU’ DİYOR…”

Belediye ziyaretinin ardından, depremde ağır hasar gören ilçedeki enkaz kaldırma çalışmalarına tanıklık eden Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve büyükşehir belediye başkanları, depremzedelerin acılarına ortak oldu. Bir depremzedenin aile fertlerinin enkaz altında olduğunu söyleyerek Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na sarılarak ağlaması, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Halkın zor durumda olduğunu belirten acılı vatandaşlar, hislerini, “İnsanlar kendi çabalarıyla burada bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yardım daha bu sabah geldi” sözleriyle dile getirdi. “Bu sıcak ortamda bir şey söylemek istemiyorum” diyen Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarımızla geldik. Hep birlikteyiz burada. Büyük sıkıntılar var; ben de biliyorum. Siz yaşıyorsunuz, ben de bunun acısını çekiyorum. Bu millet bu kadar acıya… Neyse. Moralinizi bozmayın. Biliyorum, hayatını kaybedenler var. Sonuçta sizin acınız bizim de yüreğimizde. Ben bunu da biliyorum. İnsan olup, bu kadar acıya… Zor yani. Bekliyorsunuz ya. Çocuğun sesini duyuyorsunuz… (‘Kurtar beni’ diyor. ‘Kimse yok mu’ diyor.) Çok zor” ifadelerini kullandı.

HATAY’DA FELAKETİN İZLERİNİ HER YERDE GÖRMEK MÜMKÜN

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyetin İskenderun’dan sonraki durağı, felaketi kelimenin tam anlamıyla iliklerine kadar yaşayan Hatay oldu. Felaketin izleri, Hatay il girişinden itibaren kendini hissettirmeye başladı. Yol boyunca görülen yapıların yarısından fazlasının ya tamamen ya da kısmen enkaza dönüştüğü görüldü. Şehir girişindeki sanayi sitesinin tamamen yıkıldığı Hatay’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kılıçdaroğlu ve beraberindeki mevkiidaşlarını, depremde hasar gören Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndaki bir çardakta ağırlamak zorunda kaldı. Kentin büyük bir yıkama maruz kaldığını belirten Savaş, yaşanan felaketin boyutlarını tespit etmekte dahi zorlandıklarına vurgu yaptı. Savaş, şehrin gelecek her yardıma ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

KILIÇDAROĞLU: “KEŞKE DAHA İLK GÜN ASKERLER TÜMÜYLE SEFERBER EDİLEBİLSEYDİ”

Savaş’ın ardından konuşan Kılıçdaroğlu da şu ifadeleri kullandı:

“Keşke daha ilk gün, askerler tümüyle seferber edilebilseydi. Daha ilk gün herkes, yapılacak işler konusunda gereğini yerine getirebilseydi, bu konuda gerekli talimatlar verilseydi. Ve bunların olmadığını biliyoruz. Sıkıntıları biliyoruz. Bunu bizzat gördük, bizzat yaşattık. Vatandaşları dinledik. Ama bütün bunlara rağmen, Sayın Başkan, şundan emin olmanı isterim, burada belediye başkanlarımız da var: Eğer engellenmeseler, düşündüğünüzden çok daha büyük yardımı size gönderecekler. Gönderiyorlar da zaten. Bazen araçları yolda durdurulabiliyor, bazen ‘Hayır bunu göndermeyin. Bunu başka bir yere gönderin’ diye talimatlarla geliyor. Tabii gönlümüzde yatan, Türkiye'nin afet bölgesi neresiyse, Adıyaman'dan Şanlıurfa'ya kadar, Hatay’a kadar olan geniş bir coğrafya ve bu coğrafya içinde sağlıklı bir koordinasyon yapılması lazım. Bir eş güdüm yapılması lazımdı ve bu çerçevede kurtarma ekiplerinin de bölgelere ulaşması gerekiyor.”

“DEVLET AKLININ OLMADIĞI BİR ORTAMDA KAOS VARDIR”

“Sıkıntı var, biliyorum. Ama bütün bunlara rağmen, eğer belediye başkanlarımız engellenmese, önlerindeki engeller kaldırılırsa, onların rahat bir hareket etmelerine imkan verilirse, pek çok bölgede, sadece Hatay'da değil, Şanlıurfa'dan tutun Adıyaman'a kadar pek çok bölgede, Diyarbakır’a kadar pek çok bölgede hem ulaşma imkanı hem gıda imkanı sağlanabilir. İskenderun'da bir anne bağırıyor, ‘Çocuğuma mama bulamıyorum’ diye. Evet, bulamıyor. Mevsimin kış olması ayrı bir sorun tabii. O sorun üzerinde de durmak gerekiyor. İşin özü şu: Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğu ve dolayısıyla iktidarın, yani şu anda ülkeyi yönetenlerin bu gerçeği bilerek hareket etmesi, bu gerçeği bilerek yatırımları yapması, bu gerçeği bilerek planlar, programlar yapılması, bu gerçeği bilerek binaların hangi koşullarda yapılmasının kurallarını belirlemesi, bu gerçeği bilerek denetimleri yapması, bu gerçeği bilerek belli bölgelerde deprem için hazırlıklı araçları bulundurması… Devlet aklı bunu gerektirir. Bürokrasi bunu gerektirir. Devleti yönetmek bunu gerektirir. Çünkü bunların olmadığı bir ortamda kaos vardır.”

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyetin deprem bölgesindeki ilk gününün son durağı Hatay’ın Samandağ ilçesi oldu. Kılıçdaroğlu, jandarma yetkilleriyle görüşürken, İmamoğlu, bölgede görev yapan İBB ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Felaket bölgesindeki ekip ve ekipman sayısını artıracaklarını belirten İmamoğlu, hafta sonu yine depremde hasar gören il ve ilçelerde incelemelerde bulunacağını kaydetti.

Video Linki:
https://we.tl/t-Lv32T1JFk5

Fotoğraf Linki: https://box.ibb.gov.tr/index.php/s/2liTfJndcMaelqV


İstanbul,İstanbul Belediyesi
KAYNAK: BELEDİYE365

Türkiye-Macaristan iş dünyası Budapeşte'de buluştu

Ticaret Bakanı Bolat ve Macar mevkidaşı Szijjártó, iki ülke iş insanlarını bir araya getiren toplantıya ev sahipliği yaptı.

Macron'un Suriye Arabuluculuk Girişimi Şara Tarafından Reddedildi

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un, Ahmed Şara ile Mazlum Abdi arasında ayarladığı telefon görüşmesi, Şara'nın hattı açmamasıyla sonuçlandı.

New York’un İlk Müslüman Belediye Başkanı Mamdani’den Cesur Açılış Kararları

New York Belediye Başkanı Mamdani, İsrail ile ilgili eski kısıtlamaları kaldırdı ve selefinin tartışmalı kararlarını geçersiz kıldı. “Yolumuz şeffaflık ve ifade özgürlüğü” dedi.

Yeni Suriye Banknotlarının Dili: Bir Yıldız Ne Anlatıyor?

Suriye’de tedavüle giren yeni banknotlardaki sekiz köşeli yıldız, tasarımın ötesinde kültürel ve siyasi mesajlar taşıyor. Semboller üzerinden güçlü bir analiz.

Afganistan Platformu, Barışın ve Kültürün Sesi Olacak

Afganistan Platformu (AP), savaşın değil barışın dilini dünyaya taşımak için Türkiye’den güçlü bir iletişim atağı başlattı.

Erdoğan Hamlesi: İsrail'i Tedirgin Eden Gazze Adımı

Başkan Erdoğan’ın talimatıyla AFAD ekipleri Gazze’ye gidiyor. İsrail basını Türkiye’nin sahada fiili güç oluşturmasından rahatsız. Ankara, Gazze’de yeni bir insani ve siyasi etki merkezi kurmaya hazırlanıyor.

Sumud Filosu: Gazze’ye Giden Vicdanın Zaferi

Gazze’ye insani yardım götürmek için yola çıkan Sumud Filosu, İsrail’in ablukasını aşamadı ama insanlığın onurunu tüm dünyada ayağa kaldırdı.

Denizli Sevgi Eli 2025'te binlerce aileye umut oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 2025'te afetzedeler de dahil binlerce aileye giysi ve ev eşyası yardımı ulaştırdı.

Ailede Sevgi, Saygı ve Merhamet Neden Hayati?

Yazar Adnan Kalkan, Aile Masası’nın 7. bölümünde sevgi, saygı ve merhametin aileyi nasıl ayakta tuttuğunu İslami ve insani boyutlarıyla ele alıyor.

Bahçekent’te Ev Yemeği Hasreti Bitti: Nevale Yemek Açıldı

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te Noter’in yanında açılan Nevale Yemek, ev tadında sulu yemekleri, uygun fiyatı ve aile emeğiyle kısa sürede ilgi odağı oldu.

Öğrencilere Anlamlı Ziyafet: Sağlık, Eğitim ve Mutluluk Aynı Masada

ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Balıkçı Kenan, Siteler Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerini ağırladı. Balık boldu, meyve suyu boldu; en çok da cömertlik ve mutluluk vardı.

Dağınıklık Çağında Tek Hedefle İz Bırakmak

Modern hayatın dağınıklığında kaybolan insan için kalıcı iz bırakmanın yolu, tek bir ana hedef seçip zamanı, enerjiyi ve anlamı onun etrafında toplamaktan geçiyor.

Kimse Alkışlamıyor Ama Bu Şehir Onlara Emanet

ANALİZ HABER | ERCAN KUTLU - Gece herkes uyurken birileri ayakta. Alkışlanmayan ama hayatı ayakta tutan güvenlik görevlilerinin görünmeyen emeğine yakından bakıyoruz.

Bahçekent’te Çocuklara Güven Veren Jimnastik Adresi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te faaliyet gösteren Sporist Jimnastik & Karate Spor Salonu, çocuklara sevecen yaklaşımı, deneyimli eğitmenleri ve aile dostu ortamıyla öne çıkıyor.

Ahmet Bereket: Uyuyan Hücre ve FETÖ Tehdidine Karşı Mücadele Sürmeli

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, uyuyan hücreler ve FETÖ terör örgütüyle mücadelenin tavizsiz sürdürülmesi gerektiğini açıkladı.

AKSAÇLILAR’dan Sokak Çetelerine Karşı Acil Çağrı

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, artan sokak çeteleri ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek yetkilileri acil ve caydırıcı önlemler almaya çağırdı.

“Çekmeköy’de İETT Şoförü Dehşet Saçtı: Yayalara Çarptı!”

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.

“Tuzla’da Tersanede Patlama: 1 Ölü, 4 Yaralı!

Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir gemide bakım sırasında karbondioksit tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

6 Milyar TL’lik Bahis Hacmi Tespit Edildi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

Genç Yazarlar Belgelerini Ustalardan Aldı

17 yıldır sürdürülen Yazı, Editörlük ve Medya Kursu’nun mezunları, Türk Edebiyatı Vakfı’ndaki törende belgelerini usta kalemlerin elinden aldı.

Yazı Editörlük ve Medya Kursu Mezunları Yarın Buluşuyor

Yazı Editörlük ve Medya Kursu’nu başarıyla tamamlayan 36 kursiyer, yarın Sultanahmet’te Türk Edebiyatı Vakfı’nda düzenlenecek törenle belgelerini alacak.

Gençler Tarihi Ayağa Kaldırdı: 200 Yıllık Miras Bilime Taşındı

Bir grup lise öğrencisi, Osmanlı’dan günümüze uzanan 200 yıllık vakıf mirasını belgesel, web sitesi ve akademik makaleyle bilim dünyasına taşıdı.

Bilim ve Edebiyat Yozgat’ta Aynı Buluşmada

Yozgat’ta düzenlenen Edebiyat ve Bilim Buluşması programında Prof. Dr. Hamdi Temel, akademik birikimini ve edebi çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Gazi Umur Bey Vurgusu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerle buluşan yazar A. Levent Ertekin, Türkçenin tarihsel gücünü ve Gazi Umur Bey’in dil mirasındaki rolünü anlattı.

Şerafettin Yıldız’dan Kadın Cinayetlerine Roman

Şerafettin Yıldız’ın yeni romanı “Züleyha – Yarıda Kalan Hayatlar”, kadın cinayetlerinin ardındaki görünmeyen gerçeklerle okuru yüzleşmeye çağırıyor.

Ravza Zeybek Menemen’de Öğrencilerle Buluştu

Yazar Ravza Zeybek, Menemen’de bir lisede öğrencilerle buluştu. Kervan ve Semmas romanları üzerine yapılan söyleşi, gençlerin edebiyata ilgisini ortaya koydu.

Veteriner Mustafa Büke Açıkladı: Kedilerde Gizli Susuzluk

Bahçekent Veteriner Kliniği’nin deneyimli ismi Veteriner Mustafa Büke, kış aylarında kediler ve köpeklerde görülen sessiz susuzluk tehlikesine karşı hayati uyarılarda bulundu.

Prof. Dr. Hamdi Temel’den Mikroplastik Uyarısı

Prof. Dr. Hamdi Temel, Pakistan’da düzenlenen uluslararası konferansta mikroplastiklerin insan vücudunda organlardan beyne kadar ilerleyebildiğini açıkladı.

ADÜ Teknokent’te Akıllı Antibiyotik İçin Büyük Adım

Karya Farma HBX Ar-Ge ekibi, klasik antibiyotiklerin ötesine geçen HBX-2371 metodolojisiyle çok katmanlı biyolojik etki ağına sahip “akıllı antibiyotik” çalışmasını duyurdu.

Sağlıkta Bilim ve Etik Vurgusu: Dr. Ata Barlas Aşkar Uyardı

HABER / ERCAN KUTLU - Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Dr. Ata Barlas Aşkar, kanser ve kronik hastalıklarda bilimsel yaklaşım, etik sorumluluk ve hasta güvenliğinin esas alınması gerektiğini vurguladı.

İzmir’de Ergoterapi Alanında Yeni Merkez Hizmete Açıldı

İzmir’de iki Hacettepe Üniversitesi mezunu ergoterapist tarafından kurulan Ergoterapi Danışmanlık Merkezi, özel eğitimde bireysel çözümler sunuyor.

Otizmde “Problem Davranış” Yanılgısı ve Gerçek Nedenler

ANALİZ | Medya90 - Toplumda “otizmli çocuklarda problem davranış” diye yanlış adlandırılan tepkiler aslında bir kriz alarmıdır. Bu yazı, davranışı anlamaya odaklanan yeni bakışı inceliyor.

Prof. Can Eyigör’den Kırgızistan’da Sağlık Temasları

Prof. Dr. Can Eyigör, Kırgızistan’da ağrı bilimi, rejeneratif tıp ve dermakozmetoloji alanında önemli temaslarda bulunarak iki ülke arasında sağlık diplomasisini güçlendirecek akademik adımlar attı.

“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.

Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti

HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.

Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu

Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!

Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor

ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı: Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi Açıldı!

Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!

Bahçekent Paşa Döner’le Şenlendi: Kalite, Lezzet ve Güler Yüz Bir Arada!

Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

Türkiye'de Gençlerin Gelecek Kaygısı ve Umutsuzluk Krizi

2

Çayırova Belediyesi U-18 Basketbol Takımı Kocaeli İkincisi Oldu

3

Esenyurt'ta Millet Kıraathanesi 5 Liraya Çay ve Sınırsız Sohbet Sunuyor

4

81 Yaşındaki Kadını Dolandıran Sahte Jandarma Yakalandı

5

Kağıtspor, Efeler Ligi Hedefiyle Play-off Yolunda

6

HSK 10 hakim ve savcı adayının atamasını duyurdu

7

Organizasyon Firmasından Fikir Hırsızlığı İsyanı ve Dava

7.2° / 6.5°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.