Kırmızı ve Gri Kategoride Aranan 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Kırmızı ve Gri Kategoride Aranan 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır'da gerçekleştirilen "Gürz-14" operasyonunda, kırmızı kategoride aranan Hebun Piro Amed ve gri kategoride aranan Fehmi Başkurt, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Gürz-14 Operasyonunda Önemli Sonuçlar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen operasyon sonucunda, Lice kırsalında iki teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyon, ATAK taarruz helikopterleri, J-SİHA, Jandarma Özel Harekat (JÖH), komando timleri ve güvenlik korucularının katılımıyla gerçekleştirildi.

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Teröristlerin daha önce üç güvenlik görevlisinin ve beş sivil vatandaşın şehit olduğu, dört güvenlik görevlisinin yaralandığı altı saldırıya katıldıkları belirlendi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak" dedi. Operasyona katılan güvenlik güçlerine teşekkür eden Yerlikaya, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelenin süreceğini vurguladı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.