Tarih: 11.09.2024 22:12

Leyla Dizisi Ekranlara Geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet dizisinin ekran macerasına başlayacağı tarih belli oldu. İlk bölümü 11 Eylül'de ekrana gelecek olan diziyi kaçırmak istemeyen diziseverler, Leyla dizisi oyuncuları ve konusunu araştırıyor. Peki, Leyla dizisi oyuncuları kimler, konusu ne?

Leyla Dizisi Güçlü Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Ay Yapım’ın beklenen yeni dizisi Leyla: Hayat...Aşk...Adalet..., 11 Eylül Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin tanıtımları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki, Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinin kadrosunda kimler var?

Leyla Dizisi Konusu

Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur. Üvey annesi Nur tarafından bir çöplüğe bırakılan Leyla, zorlu sınavlardan geçtikten yıllar sonra Nur’dan intikamını almak için geri döner. ‘Leyla’ bu genç kadının, hayatını mahveden üvey annesine karşı vereceği mücadeleyi ve intikam arayışında aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu ekranlara taşıyacak.

Leyla Dizisinin Karakterleri

Leyla – Cemre Baysel

Küçük yaşta annesini kaybeden Leyla’nın hayatı, babasının evlenmesiyle altüst olur. Çok sevdiği babasını da üvey annesi Nur yüzünden kaybeden Leyla, yıllar sonra intikam almak için geri döner.

Nur – Gonca Vuslateri

Çöplükte büyüyen Nur, zalim ve acımasız bir kadındır. Leyla’nın babası Hilmi’yi dolandıran Nur, Leyla’yı çöplüğe terk eder.

Civan – Alperen Duymaz

Çöplüğe terk edilen Civan, zenginlerin dünyasına adım atar. Ancak geçmişi ve yeni kimliği arasında sıkışıp kalır.

Tufo – Halil İbrahim Ceyhan

Futbol kariyeri parlak olan Tufo, bir kazaya karışır ve Hilmi’nin ölümüne neden olur. Nur’un manipülasyonlarına kanar.

Mali – Yiğit Kirazcı

Nur’un hastalıklı aşkı yüzünden savrulan Mali, kolay yoldan para kazanmayı hayat felsefesi haline getirmiştir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —