Tarih: 02.10.2024 19:55

MAKTEK Avrasya Fuarı’nda Tezmaksan Yenilikçi Teknolojilerini Tanıttı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye talaşlı imalat sanayisinin lider firması Tezmaksan, bölgedeki en büyük etkinliklerden biri olan MAKTEK Avrasya Fuarı’na, Mehmet Erdem’in sahne aldığı görkemli gala ile başladı. Firma, fuar süresince robotlu otomasyon sistemi CubeBOX başta olmak üzere, yenilikçi teknolojilerini tanıtarak ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

 

Tezmaksan Sürdürülebilir Teknolojilerle Geleceğe Yön Veriyor

 

Sürdürülebilir teknolojilere odaklanarak bugünün ve geleceğin sanayi üretimine çözümler sunan Tezmaksan, MAKTEK Avrasya Fuarı’nın ilk gününde ziyaretçilerini düzenlediği gala gecesiyle ağırladı. Fuar süresince CubeBOX gibi yenilikçi teknolojilerle sektöre yön veren Tezmaksan, robot teknolojileriyle gerçekleştireceği etkileyici şovlarla ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

 

Robot Şovları ve Etkinliklerle Renkli Anlar

 

Fuarın açılışında gerçekleştirilen “Mehmet Erdem ile AfterParty” etkinliğiyle dikkat çeken Tezmaksan, sürpriz robot şovlarıyla ziyaretçilerine 5 Ekim’e kadar unutulmaz bir deneyim sunacak. Firma, Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6 gün sürecek etkinlikler boyunca Salon 8 -- F4 / 802 numaralı stantta teknolojilerini sergilemeye devam edecek.

Tezmaksan, MAKTEK Avrasya Fuarı’nda yenilikçi teknolojilerini tanıtırken ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —