Mansur Yavaş'ın CHP'den Ayrılacağı İddiaları: Yavaş'tan Açıklama Geldi

Mansur Yavaş

Mansur Yavaş, CHP'nin Tüzük Kurultayı'ndaki konuşmasında ayrılacağına dair iddialara tepki gösterdi. Yavaş, Yeniçağ'ın haberini yalanladı ve CHP'den ayrılma gibi bir düşüncesi olmadığını belirtti.

Mansur Yavaş'ın CHP'den Ayrılacağı İddiaları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP'nin Tüzük Kurultayı'ndaki konuşmasında tepkisinin ardından CHP'den ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Yavaş, bu iddialara dair açıklama yaparak spekülasyonları yalanladı.

Yeniçağ'ın Haberi ve Yavaş'ın Tepkisi

Yavaş, CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda kendisine son bir saat kala haber verilmesini eleştirerek, "Fitne ortamına katkı sağlamış olduk" ifadesini kullandı. Yandaş gazeteci Zafer Şahin, Yavaş'ın sözlerini CHP'ye veda olarak yorumladı ve 2028'de Cumhurbaşkanlığı adaylığını düşündüğünü belirtti. Şahin'in iddialarını haberleştiren Yeniçağ, konuyu geniş bir şekilde ele aldı.

Yavaş, Yeniçağ'ın haberine tepki göstererek, "Ankara kulisleri kaynıyor, CHP’den ses yok! Mansur Yavaş kafasına koydu yıl sonunda" şeklindeki haberlere karşılık verdi. Yavaş, CHP'den ayrılacağına dair çıkan iddiaları kesin bir şekilde yalanladı ve bu tür spekülasyonların yanlış olduğunu vurguladı. "Bazılarını anladık fikirleri neyse onu zikrediyorlar. Siz bari yapmayın," dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.