Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan İstanbul Teşkilatına Teşekkür

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İstanbul teşkilatının başarılı çalışmalarından dolayı Emekli-Memur Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk'a teşekkür belgesi takdim etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İstanbul teşkilatının yürütmüş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Emekli-Memur Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk'a tebriklerini iletti ve kendisine İstanbul'u temsilen teşekkür belgesi takdim etti. Ali Yalçın, Emekli Memur-Sen sendikasında görevli tüm arkadaşlara selamlarını iletti.

Emekli-Memur Sen İstanbul İl Başkanı'nın Konuşması

Emekli-Memur Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk, "Memur Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın, milletvekilleri ve Türkiye ILO direktörünün onur konuğu olduğu, uzman akademisyenlerin emekli sendikaları ile ilgili dünyadaki uygulamaları ve Türkiye'deki durumu ile ilgili çalışmaları 81 il temsilcilerinin huzurunda, hazirunla paylaştılar. Tünelin ucu gözüktü diyoruz ve beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır diyoruz" şeklinde konuştu.

Teşekkür ve Destek

Ali Yalçın, Emekli Memur-Sen sendikasında görevli tüm arkadaşlara selamlarını ileterek, İstanbul teşkilatının çalışmalarını takdir etti. Bu tür etkinlikler, sendika üyelerinin motivasyonunu artırmakta ve birlik beraberlik duygusunu pekiştirmektedir.

Haber: Ercan KUTLU

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan İstanbul Teşkilatına Teşekkür
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Emekli-Memur Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk'a teşekkür belgesi takdim ederken, teşkilatın başarılı çalışmalarını takdir etti.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.