Messi'li Arjantin, Venezuela İle 1-1 Berabere Kaldı

Messi

Arjantin, 2026 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Venezuela ile 1-1 berabere kaldı. Nicolas Otamendi'nin golüyle öne geçen Arjantin, Rondon'un eşitlik golüne engel olamadı.

2026 FIFA DÜNYA KUPASI GÜNEY AMERİKA ELEMELERİ'NDE KİM NE YAPTI?

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kapsamında Arjantin, 11 Ekim 2024 tarihinde Venezuela ile karşı karşıya geldi. Maturin Anıt Stadyumu'nda oynanan maçta, Arjantin'in golü 13. dakikada Nicolas Otamendi'den gelirken, Venezuela'nın eşitlik golü 65. dakikada José Salomón Rondón tarafından atıldı. Maç sonunda iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

PUAN DURUMU GÜNCELLENDİ

Bu sonuçla birlikte Arjantin, toplamda 19 puanla liderliğini sürdürdü. Venezuela ise 11 puanla 7. sırada yer aldı. Arjantin'in önünde bu sonuç, elemelerdeki liderlik konumunu pekiştirirken, Venezuela'nın çabası, orta sıralara yükselmek için yeterli olmadı.

DİĞER MAÇLARDA NELER OLDU?

Güney Amerika Elemeleri kapsamında oynanan diğer iki mücadelede ise Ekvador ve Paraguay 0-0 berabere kaldı. Öte yandan, Brezilya, deplasmanda karşılaştığı Şili'yi 2-1'lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.