Metin Arolat'ın Cenaze Töreni Detayları Açıklandı

Metin Arolat

Metin Arolat'ın cenaze töreni detayları belli oldu. 22 Eylül Pazar'da Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazın ardından 23 Eylül'de İzmir’de defnedilecek.

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden şarkıcı Metin Arolat'ın cenaze töreni detayları belli oldu. Arolat, 22 Eylül Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından 23 Eylül Pazartesi günü İzmir’de toprağa verilecek.

Artı Gerçek - İstanbul Kozyatağı'nda bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan Metin Arolat, 52 yaşında hayata gözlerini yumdu. Arolat'ın menajeri, cenaze namazının 22 Eylül'de Teşvikiye Camii'nde kılınacağını ve ardından 23 Eylül'de İzmir’de defnedileceğini açıkladı.

'SÖZÜN BİTTİĞİ YER'

Dün gece Adli Tıp Kurumu'na getirilen Metin Arolat'ın cenazesi, incelemenin ardından ablası Fatoş Alkan'a teslim edildi. Alkan, Adli Tıp Kurumu çıkışında gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, "Ne diyeyim, sözün bittiği yer. Söylenecek hiçbir şey yok" dedi.

Metin Arolat Kimdir?

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra İstanbul'da Osman Üstündağ'ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak iş hayatına başladı. Çalıştığı kısa film, Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan ödülü aldı. Arolat, bir süre Amerika’da Chicago Illinois Üniversitesi'nde reklamcılık eğitimi aldıktan sonra Türkiye'ye dönerek Tarkan'ın klip çekimlerinde yer aldı.

1995 yılında "Ayrılık Olmaz" isimli albümüyle müzik kariyerine adım atan Arolat, hem yönetmenlik hem de şarkıcılık alanında başarılı projelere imza attı. "Karavan", "Yine Bir Başıma", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Kabul Et" gibi albümler çıkartan Arolat, birçok markanın reklam filmlerinin de yönetmenliğini üstlendi.

Anahtar Kelimeler: 

Görsel Alt Etiketleri: 

Meta Açıklaması: Metin Arolat'ın cenaze töreni detayları belli oldu. 22 Eylül Pazar'da Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazın ardından 23 Eylül'de İzmir’de defnedilecek.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.