Tarih: 17.11.2023 22:23

Mezarlıklarda Çalışmalar Hassasiyetle Sürdürülüyor

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Salihli ilçesine bağlı Sart Mahallesi mezarlığı ile Gölmarmara ilçesi merkez mezarlığında temizlik ve defin denetimi gerçekleştirdi. İra, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, il genelindeki mezarlıkların temizliği, bakımı, onarımı ve çevre güvenliği gibi konularda çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Planlama Şube Müdürü Ali Eroğlu ile birlikte Salihli ilçesine bağlı Sart Mahallesi mezarlığında incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Metin Karaslan’ın talebi doğrultusunda yerinde yapılan incelemelerde, talebe konu alanda yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Gölmarmara Merkez Mezarlığında Denetim Yapıldı
Sart Mahallesi’nin ardından Gölmarmara ilçesine geçildi. Planlama Şube Müdürü Ali Eroğlu ve Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ile birlikte merkez mezarlığında temizlik ve defin denetimi gerçekleştirildi. Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, il genelindeki mezarlıkların temizliği, bakımı, onarımı ve çevre güvenliği gibi konularda çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü söyledi. İncelemelerin ardından Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü de ziyaret edildi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —