Milan'ın Yıldızı Leao'ya Medya Baskısı Artıyor

Milan

Milan'ın yıldızı Rafael Leao, hem kulübü hem de milli takımında yaşadığı düşük performans nedeniyle medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Portekiz ve İtalyan medyası, Leao'nun özgüven eksikliği yaşadığını belirtiyor.

Milan'ın yıldızı Rafael Leao, hem kulübü hem de ülkesi adına sezona yavaş başladı ve bu durum, Portekiz ve İtalyan medyası tarafından eleştiriliyor. Serie A'da 3 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Leao, hem Milan'da hem de Portekiz milli takımında düşük performansı ile dikkat çekti.

Portekiz'in Hırvatistan'ı 2-1 yendiği maçta oyundan alınan Leao, Portekiz medyasında sert eleştirilere maruz kaldı. Gazzetta gazetesinin haberine göre, Leao'nun Hırvatistan karşısında tek bir isabetli şut dahi atamadığı ve sadece bir kez başarılı bir dripling yaptığı belirtildi. A Bola'nın Leao'ya 5/10 puan vermesi, oyuncunun uluslararası alandaki özgüven eksikliğini işaret ediyor.

Leao'nun İskoçya maçında ilk 11'de olup olmayacağı henüz net değil. Ancak medya baskısı artıyor. Milan, bu sezonki ilk resmi maçında Venezia'yı San Siro'da konuk edecek ve Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile, Serie A derbisinde Inter ile karşılaşacak.

Bu hafta Leao, İtalya'da ilgi odağı oldu. Kendisi ve takım arkadaşı Theo Hernandez, Lazio karşısında oynanan serinleme molasında takım arkadaşları ve teknik direktör Paulo Fonseca'ya katılmayı reddetti. Rossoneri patronu Giorgio Furlani, tartışmaları küçümsemeye çalıştı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.