Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler İstifa Etmeyecek

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler İstifa Etmeyecek

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in istifa edeceği iddiaları yalanlandı. Bakanlık kaynakları, Güler'in görevinin başında olduğunu doğruladı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in istifa edeceği iddiaları yalanlandı. Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde bir grup teğmenin korsan yemini yapması üzerine gündeme gelen söylentilere, Milli Savunma Bakanlığı kaynakları net bir cevap verdi. Bakan Güler’in istifasının söz konusu olmadığı ve görevine devam ettiği açıklandı.

İddialar, T24 yazarı Tolga Şardan tarafından ortaya atılmış ve sosyal medyada hızla yayılmıştı. Ancak Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, bu iddiaları "dedikodu" olarak nitelendirerek, istifanın gündemde olmadığını belirtti.

Daha önce de benzer manipülasyonlarla Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa edeceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddiaların da gerçeği yansıtmadığı gibi, Yaşar Güler hakkında çıkan son söylentilerin de tamamen asılsız olduğu vurgulandı.

İstifa İddiaları Asılsız Çıktı

Manipülasyon odaklı bu tarz iddiaların daha önce de ortaya atıldığı biliniyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında da benzer istifa iddiaları gündeme getirilmiş, ancak bakanlıklar tarafından bu söylentiler yalanlanmıştı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.