Tarih: 13.08.2024 12:50

MUHSİN ÖZ’ÜN VEFATI NEDENİYLE TAZİYE VE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

MEDYA90-Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkezi’nden hayatını kaybeden Muhsin Öz için başsağlığı mesajı yayınlandı.

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Sekreteri Av. Özkan Atalay, SANKON yönetim kurulu adına yapmış olduğu yazılı açıklamasında: "SANKON Genel Başkan Vekilimiz ve Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Başkanımız, aynı zamanda MHP MYK üyesi eski rektör Prof. Dr. Aysun Bay hanımefendinin dayısı Muhsin Öz’ün hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. SANKON Yönetim Kurulu olarak derin üzüntülerimizi bildiriyor, merhum Muhsin Öz’e yüce Allah’tan rahmet diliyor ve kederli ailesine  sabırlar diliyoruz." dedi.

Merhum Muhsin Öz’ün cenazesi, İstanbul’da 9 Ağustos Cuma günü, cuma namazını müteakip cenaze namazı kılınarak, Ataşehir Mimar Sinan Camiin’den öğle namazına müteakip kaldırılarak, Beykoz Anadolu Kavağı (Kale Arkası) mezarlığında çok fazla sayıda sevenlerinin katılımıyla defnedildi.

Cenaze törenine Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı İş Adamı Ferudun Cevahiroğlu ve SANKON İstanbul İl Teşkilatları da katılım sağladı.

Prof Dr Aysun Bay ile dayısı iş insanı Muhsin öz



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —