Murat Boz Evlenmeyi Düşünmüyor

Murat Boz Evlenmeyi Düşünmüyor

Murat Boz, Harbiye konserinde evlilik ve müzik kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, doğru kişiyi bulana kadar evlenmeyi düşünmediğini ve ekonomik şartlar nedeniyle single yapmaya yöneleceğini belirtti.

Murat Boz, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verirken evlilik hakkında da konuştu. Ünlü şarkıcı, evlilik ve çocuk sahibi olma konusundaki düşüncelerini açıklarken, sırf çocuk yapmak için evlenmeyi düşünmediğini belirtti.

Murat Boz'dan Evlilik Açıklaması

Murat Boz, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boz, evliliğe karşı olmadığını fakat doğru kişiyi bulamadığı sürece evlenmeyi düşünmediğini ifade etti. Boz, "Evliliğe karşı değilim ama bu iş istemekle olmuyor. Birlikte ömür geçireceğim insanı bulmak mesele. Onu bulamadığım sürece evlenmeyi düşünmüyorum" dedi.

Ekonomik Şartlar Single Yapmayı Zorunlu Kılıyor

Yeni albümü hakkında da konuşan Murat Boz, günümüz ekonomik koşullarında albüm yapmanın zorlaştığını ve bundan sonra daha çok single çıkarmanın mantıklı olduğunu belirtti. "Albüm yapmak artık yeni dönemde kolay değil. Daha çok single yapmaya yöneleceğim" şeklinde konuştu.

Annesine Duygusal Veda

Murat Boz, sahne performansı sırasında annesi Ayşe Nedret Boz'u onurlandırarak, sahneden inip elini öptü. Boz, "Annem beni müziğe yönlendirdi, o olmasaydı müzisyen olamazdım" diyerek Kayahan’ın ‘Yemin Ettim’ şarkısını annesi için seslendirdi.

Murat Boz Harbiye Konserinde, Murat Boz Annesiyle, Murat Boz Sahne Performansı


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.