Tarih: 12.09.2024 23:07

MYK Başkanı Prof. Dr. İlhan İzmir'de Ziyaret ve Toplantılar Gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

İzmir Valisi ve Ticaret Odası ile Görüşmeler

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Başkan Yardımcısı Ali Güler ile birlikte İzmir'de çeşitli ziyaretler ve etkinlikler düzenledi. İlk olarak İzmir Valisi Süleyman Elban'ı makamında ziyaret eden heyet, ardından İzmir Ticaret Odası'na geçti. Burada, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Çakmak, ve diğer yetkililerle MYK faaliyetleri ve işbirlikleri hakkında görüşmeler yapıldı.

Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşları ile Toplantı

Heyetin son durağı, 12 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen toplantı oldu. İzmir ve çevre illerdeki yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarına yönelik gerçekleştirilen toplantı, Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'ın açılış konuşmalarıyla başladı. Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanı Mustafa Özgen, Bakanlık ve Kurumun sınav ve belgelendirme faaliyetleriyle ilgili son dönemdeki çalışmaları ve planlamaları hakkında bilgi verdi. Toplantıda, Ulusal Europass Merkezi tarafından "Europass Belgeleri ve Faaliyetleri" konulu bir sunum yapıldı. Soru-Cevap bölümünde ise yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarının sahada karşılaştıkları sorunlar, talepler ve öneriler değerlendirildi.

"Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ve MYK heyeti, İzmir'de Vali Süleyman Elban'ı ziyaret ederek Ticaret Odası ve belgelendirme kuruluşlarıyla önemli toplantılar gerçekleştirdi."



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —