Tarih: 18.09.2024 15:45

Olten Filarmoni Orkestrası Yeni Sanat Sezonuna Merhaba Dedi!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin klasik müzik sahnesinin önemli isimlerinden Olten Filarmoni Orkestrası, 2013 yılında başladığı müzikal yolculuğunu yeni sanat sezonuyla taçlandırıyor. Her geçen yıl sanatseverlere sunduğu unutulmaz performanslarla adından daha fazla söz ettiren orkestra, bu sezon izleyicilere müzik sevgisinin yanı sıra toplumsal bilinç ve farkındalık da aşılamayı hedefliyor.

Geçtiğimiz Sezonun Başarıları

Olten Filarmoni Orkestrası, geçen sezon İzmir’den İstanbul’a, Denizli’den Gaziantep’e ve Amsterdam’a uzanan 5000 kilometrelik bir yolculuk gerçekleştirdi. Amsterdam’ın efsanevi Concertgebouw Salonu'nda gerçekleştirilen Sevgililer Günü konseri dahil olmak üzere toplam 17 konser verdi. İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi, İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu ve Denizli Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği konserlerle 15.000’den fazla sanatseverle buluştu ve 1500’den fazla öğrenciye ücretsiz konser izleme fırsatı sundu.

Sarah Nemtanu, Bulutsuzluk Özlemi, Serenad Bağcan ve Aphrodite Patoulidou gibi değerli sanatçılar ile gerçekleştirilen performanslar, geçtiğimiz sezonun öne çıkan konserlerinden oldu.

Yeni Sezonda Neler Bekleniyor?

Olten Filarmoni Orkestrası, 2024-2025 sanat sezonunda da sanatçıların kendilerini ifade etmelerine olanak tanıyacak ve toplumsal köprüler kurmaya devam edecek. Bu sezon, klasik müziğin zarafetini farklı projelerle sahneye taşırken, önemli sanatçıları ağırlayacak:

Olten Filarmoni Orkestrası, bu sezonda da sanatı ve müziği en üst seviyede sunmayı hedefliyor ve klasik müzik severler için heyecan verici bir program hazırladı.x




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —