Ömer Çolak, Güven Tazeledi
HABER / NEZİR KARAYÜN - AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çolak, 5. Olağan Genel Kurul’da yeniden başkan seçilerek teşkilatının güvenini bir kez daha kazandı. Genel Kurulda birlik, beraberlik ve gelecek seçimler için kararlılık mesajları veren Çolak, "Türkiye Yüzyılı" vizyonuna katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.
KONGREDE GENİŞ KATILIM
Beylikdüzü 5. Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İstanbul İl Başkanı Osman Nuri KABAKTEBE, İl Başkan Adayı Abdullah Özdemir, MKYK Üyesi Mehmet Umur, Ak Parti Milletvekilleri, Nilhan Ayan, Şamil Ayrım, Seyithan İzsiz, Cüneyt Yüksel, Seda Gören Bölük, Yücel ARZEN, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Çevre şehircilik ll Müdürü Malik Ejder Batur, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, MHP İlçe Başkanları, siyasi parti temsilcileri, Ülkü Ocakları Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili kongrede hazır bulundu. Çolak, konuşmasına salondaki tüm katılımcılara teşekkür ederek başladı ve “Kongremize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” sözleriyle salondaki coşkuyu yükseltti.
TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA YOLA DEVAM
Ömer Çolak, AK Parti’nin büyük bir dava hareketi olduğunu ve “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun bu davanın en önemli hedeflerinden biri olduğunu söyledi. Çolak, “Bugün burada sadece bir kongre yapmak için değil; milletimizin çıkarlarına hizmet etmek, daha parlak bir geleceği inşa etmek ve Türkiye Yüzyılı’nın bir parçası olmak için bir aradayız” dedi.
AK Parti’nin adalet, eşitlik ve birlik değerleri üzerine inşa edildiğini vurgulayan Çolak, bu değerlerin Beylikdüzü’nde bugüne kadar yapılan çalışmaların temelini oluşturduğunu belirtti.
BEYLİKDÜZÜ’NDE AK BELEDİYECİLİK DÖNEMİ
Ömer Çolak, konuşmasında AK Parti belediyeciliği döneminde Beylikdüzü’nde hayata geçirilen projelere de değindi. “Bizler mahallelerden meydanlara, sokaklardan evlere kadar her alanda halkımıza ulaştık, sorunlarını dinledik ve çözüm ürettik. Sadece laf değil, iş ürettik; eser ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergiledik” ifadelerini kullandı.
Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen projelerin AK belediyecilik anlayışını yansıttığını belirten Çolak, bu dönemde ortaya koydukları eserlerin vatandaşlar tarafından takdir edildiğini söyledi.
SEÇİMLER İÇİN HAZIRLIK MESAJI
Çolak, konuşmasında önümüzdeki dönemin seçim hazırlıklarına odaklanacaklarına işaret etti. “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin yanı sıra yerel seçimlerde de partimizi zirveye taşımak için gece gündüz çalışacağız” diyen Çolak, teşkilatını birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye çağırdı.
BİRLİKTELİK VURGUSU
AK Parti teşkilatının her zaman birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket ettiğini belirten Ömer Çolak, şunları söyledi:
“Tarih boyunca ayrılıkların değil, birlikteliğin başarı getirdiğini gördük. Bu yüzden bizim ayrılıklara değil, daha çok kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bu yolda birlikte yürüyerek, tek bir arkadaşımızı dahi geride bırakmadan zafere ulaşacağız.”
Salondaki coşkulu kalabalığa seslenerek gelecek seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Çolak, “Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan yapacağımıza, AK Partimizi yeniden iktidar yapacağımıza ve Beylikdüzü’ne AK belediyeciliği yeniden getireceğimize söz veriyor muyuz?” diyerek büyük bir alkış aldı.
GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR
Ömer Çolak, sözlerini geçmiş dönemlerde görev yapan ilçe başkanlarına teşekkür ederek sonlandırdı. “Beylikdüzü’nde partimize emek veren, hizmet eden tüm önceki dönem başkanlarımıza ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Kongremiz partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.
KABAKTEPE: "HEDEFİMİZ, İSTANBUL'DA TÜM İLÇELERİMİZDE ZAFER"
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de kongrede yaptığı konuşmada, partinin İstanbul hedeflerini vurguladı. Kabaktepe, “Beylikdüzü, AK Parti’nin belediyecilik anlayışını yeniden getirecek potansiyele sahip bir ilçedir. Bugün burada gördüğüm coşku ve birlik, İstanbul’da tüm ilçelerimizde zafer kazanmamız için bize güç veriyor” dedi.
Kabaktepe, teşkilat üyelerine birliktelik çağrısında bulunarak, “Bu kutlu yolda, birbirimize daha sıkı kenetlenmeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde İstanbul’u ve Türkiye’yi daha güçlü yarınlara taşımalıyız” ifadelerini kullandı.
ÖZDEMİR: "TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
AK Parti İstanbul İl Başkan adayı Abdullah Özdemir ise kongredeki konuşmasında AK Parti’nin Türkiye’nin geleceği için üstlendiği misyonun önemine dikkat çekti. Özdemir, “AK Parti, yalnızca bir siyasi parti değil; Türkiye’nin yarınlarını inşa eden büyük bir dava hareketidir. Beylikdüzü teşkilatımızın bugünkü kararlılığı, bu davanın ne kadar güçlü temeller üzerinde yükseldiğinin bir göstergesidir” dedi.
Özdemir, Beylikdüzü teşkilatına seçim sürecinde başarılar dileyerek, “Hep birlikte omuz omuza vererek Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan yapacağımıza ve Beylikdüzü’ne AK belediyeciliği getireceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.
İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.
Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.
ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.
Guatemala Devlet Başkanı Bernardo Arevalo, ABD ile yeni bir göçmen anlaşması imzalandığını açıkladı. Sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü ve ulaşım masraflarının ABD tarafından karşılanacağı belirtildi. Ekonomik kalkınma ile göç s
Muş’ta “Plastik Hayatlar ve Kanser” Konuşuldu Alparslan Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Çay Bahane Sohbetleri”, farklı alanlardan uzmanları konuk ediyor.
Bahçeşehir 2. Kısım Atatürk Bulvarı’nda aylardır onarılmayan yol çukuru, 12 Nisan gecesi 7 aracın lastiğini patlattı. Vatandaşlar isyan ediyor: “Defalarca şikayet ettik ama kimse duymuyor!”
Polis Haftası kapsamında gönülleri fetheden Mustafa Şahin, dezavantajlı çocuklara hediyeler dağıtarak onların yüzünü güldürdü. Şefkatiyle tanınan Şahin, yine örnek bir davranış sergiledi.
Niğde Belediyesi, İlhanlı Mahallesi’nde Ramazan coşkusunu yaşatıyor! 17 Mart’ta Alyans Düğün Salonu’nda iftar, Rahman Camii’nde teravih ve Muhabbet Çadırı’nda keyifli sohbetler sizleri bekliyor.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, şoför kapısı bulunmayan bir aracın trafiğe çıkması görenleri hayrete düşürdü. Aracı kullanan sürücünün, trafik kurallarını hiçe sayarak tehlikeli manevralar yaptığı iddia edildi.
Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü, ruhsatsız silah taşıyan ve bulunduran şahıslara yönelik operasyonlarla huzur ve güvenliği sağlıyor.
Alanyanın Mahmutlar mahallesi KYK yurdunun bitişiğindeki kazan dairesinde çıkan yangı korkuttu.
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
Gazeteci-yazar Ravza Zeybek'in kaleme aldığı yeni roman “Kervan”, okuyucuyu içsel bir yolculuğa çıkarıyor. Kitap, hayatın anlamını sorgulayanlar için adeta bir başucu eseri.
HABER / ERCAN KUTLU - Ramazan Bayramı, Bahçelievler’de unutulmaz bir etkinliğe sahne oldu. Vali Davut Gül ve protokol üyelerinin çektirdiği selfie, sosyal medyada fenomenleşerek binlerce beğeni topladı.
Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşide öğrencilere Tire’nin tarih ve kültür mirasını anlattı. Etkinlik, kitapların imzalanması ve gençlerle interaktif sohbetlerle tamamlandı.
Eğitimci-Yazar A. Levent Ertekin’in hazırladığı "Afgan Kınalı Kuzular" kitabı, Çanakkale Zaferi etkinliklerinde Herat’ta tanıtıldı. Kitap, iki ülkenin kardeşliğine vurgu yaparak büyük ilgi gördü.
Yüksek tansiyon, dünya genelinde 1 milyardan fazla kişiyi etkilerken, hatalı tansiyon ölçümleri yanlış teşhislere ve gereksiz tedavilere yol açıyor.
Ramazan ayıyla birlikte balık tezgahları bereketlendi! Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı'nda sardalya ve istavrit fiyatları dibe vurdu. 3 kilo balık alana 1 kilo bedava kampanyasıyla sağlıklı beslenme fırsatı.
Gazi Üniversitesi'nde Gıda Güvenliği ve Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi
Bilim insanları, bunamanın hafıza kaybı dışındaki erken belirtilerini keşfetti. Hızlı kilo kaybı ve yüksek iyi kolesterol seviyeleri, bunamanın habercisi olabilir. Bu bulgular, erken teşhis ve tedavi için umut vaat ediyor.
Erzincan’da kış mevsiminin vazgeçilmezi kestane, sokak tezgâhlarında pişmeye devam ediyor. Soğuk havaların başlamasıyla kestane satıcıları ocaklarını yakarak sıcak kestane keyfini vatandaşlara sunuyor.
HABER / ERCAN KUTLU - "Bahçeşehir’in başarılı Müdürü Ümit Karaağaç: Okulunda aile seminerleri, fidan dikim etkinlikleri ve spor başarılarıyla eğitimi renklendiriyor! Öğrenciler: ‘Onunla gurur duyuyoruz’."
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in büyüyen nüfusu taziye evi ihtiyacını artırdı. Vatandaşlar, Yavuz Sultan Selim Camii altı veya Kur’an kurslarının bu amaçla kullanılmasını istiyor.
HABER / ERCAN KUTLU - "Servis şoförleri, Bahçekent Emlak Konut Camii çeşmesini araç yıkamak için kullanıyor. Cemaat ve imam rahatsız, yetkililerden acil çözüm bekleniyor!"
Bahçekent’in sevilen ismi Hacı Mürsel Oktay, vefatının ardından Hadımköy Yeşilbayır Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazeye yoğun katılım oldu; protokol, cemaat ve sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
Asaf İlter Hoca öncülüğünde Bahçekent’te çocuklar camiyle buluşuyor. Hediyeler, oyunlar ve manevi eğitimle dolu etkinlikler aileleri mutlu ediyor!
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.
Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.
Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.
Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.