Para Okçuluk Takımı Başarılarıyla Gururlandırdı

Para Okçuluk Takımı Başarılarıyla Gururlandırdı

Para Okçuluk takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Makaralı Yay Karışık Takım kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olarak bronz madalya kazandı.

BAĞCILAR BELEDİYESİ'NİN BAŞARISI

Para Okçuluk takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Bağcılar Belediyesi Para Okçuluk Takımı bronz madalya kazandı. Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 07-08 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenen bu şampiyonada, 20 kulüpten 46 sporcu yer aldı. Murat Öz antrenörlüğündeki takımda, Bircan Çiçek ve Kadir Çapan birincilik için ter döktü.

BAŞKAN'DAN TEBRİK

Başkan Abdullah Özdemir, başarılı sporcuları tebrik ederek, “Bu madalya, yeni başarıların habercisi” dedi. İki gün süren mücadelenin sonucunda Bağcılarlı sporcular, Makaralı Yay Karışık Takım kategorisinde 3’üncü olarak bronz madalya elde etti. “Bu gururu yaşatan okçularımızı kutluyorum. Bizlerin, ailelerinin ve hocalarının verdikleri emeklerin karşılığını en güzel şekilde verdiler. İnşallah, aldıkları bu madalyanın gelecekteki başarıların bir habercisi olacaktır. Bizler de onları her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bağcılar Belediyesi Para Okçuluk Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.