Tarih: 05.10.2024 15:36

"Prof. Dr. Ahmet Maranki Canlı Yayında Hangi Sorulara Cevap Verecek?"

Facebook Twitter Linked-in

Prof. Dr. Ahmet Maranki Kimdir?

Prof. Dr. Ahmet Maranki, sağlık alanında bitkisel tedavi ve doğal kürler konusundaki uzmanlığı ile bilinen bir ilim adamıdır. Avrupa’nın prestijli kanallarından Kanal Avrupa'da 6 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 12’de, Avrupa saatiyle 11’de canlı yayında olacak. Maranki, izleyicilerin sorularını yanıtlayarak doğal tedavi yöntemleri üzerine detaylı açıklamalar yapacak.

Kanser Tedavisi İçin Bitkisel Çözümler Nelerdir?

Maranki, özellikle kanser, kısırlık, şeker hastalığı, tansiyon ve MS gibi birçok ciddi hastalığa yönelik doğal tedavi önerileri ile dikkat çekiyor. Bitkisel kürler ile sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler için önemli bilgileri bu yayında paylaşacak.

Kilo Problemi Olanlara Ne Tavsiye Edecek?

Özellikle kilo problemi yaşayanlar için bitkisel çözümler sunarak, modern tıbbın yanında doğal yöntemlerle sağlıklı bir yaşamın nasıl mümkün olduğunu açıklayacak. Yayında saç dökülmesi, böbrek hastalıkları, kabızlık ve prostat gibi pek çok sağlık sorunu için de önerilerde bulunacak.

Bitkisel Kürler ve Aşı Sonrası Yan Etkiler

Avrupa’da son dönemde artan kas ve eklem rahatsızlıkları, aşı sonrası oluşan kalp krizleri, MS ve ruhsal bozukluklar gibi sorunlar hakkında da detaylı bilgi verilecek. Maranki, bu rahatsızlıklar için hangi bitkisel tariflerin kullanılabileceğini izleyicilere aktaracak.

Sorularınızı Nasıl İletebilirsiniz?

Canlı yayında WhatsApp bilgi hattı ve mail adresleri üzerinden sorularınızı iletebilirsiniz. Prof. Dr. Ahmet Maranki, her yaştan insan için sağlıklı yaşam ve hastalıklardan korunma yollarını açıklarken, izleyicilerin sorularına birebir yanıt verecek.

Sonuç

Maranki, izleyicilere bitkisel kürler ile doğal yollarla nasıl sağlıklı kalabileceklerini anlatacak ve çeşitli hastalıklara karşı hangi doğal tedavilerin kullanılabileceğini paylaşacak. Sağlıklı yaş almak isteyenler bu yayını kaçırmamalı!

(6) Video | Facebook

 

Prof. Dr. Ahmet Maranki canlı yayında sağlıklı yaşam için bitkisel kürleri paylaşacak.
Prof. Dr. Ahmet Maranki, canlı yayında izleyicilerin sorularını yanıtlayacak ve bitkisel tedavi yöntemlerini anlatacak.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —