Tarih: 23.03.2023 18:21

Ramazan Geldi Hoş Geldi

Facebook Twitter Linked-in


Mamak Belediyesi bu Ramazan’da da “birlik, beraberlik” duyguları ile sofralar kuracak, her gün bir mahallede iftar sevinci yaşanacak.

11 ayın sultanı Ramazan’da Mamak Belediyesi, mahalle kültürünü yeniden canlandıracak. Her mahallede kurulacak iftar sofraları ile birlik ve beraberlik duyguları yeşerecek. Ekin Mahallesi’nde Rauf Denktaş Parkı içinde ve Akdere Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yanında kurulacak çadırlar Ramazan boyunca hizmet verecek. Yine Mamak’ın millet kıraathanelerinde de iftarlar verilecek. Hürel, Şehitlik, Saime Kadın, Kartaltepe, Hayat, Şahintepe, Akdere, Peyami Sefa, Kırım Sudak, Akşemsettin, Kayaş Tarihi Çınaraltı, Yeşilbayır ve Şahapgürler Millet Kıraathanelerinde bir ay boyunca iftar sevinci yaşanacak.

Mamak Belediyesi Deprem Bölgesinde de İftar Çadırlarını Kurdu

Mamak Belediyesi depremin ardından Hatay Samandağ’da Afet Koordinasyon Merkezi’ni kurdu ve ilk günden itibaren bölgede çalışmalarına devam ediyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte depremzedelerin istifade edebilmesi için Samandağ ve Yayladağ’da iki ayrı iftar çadırı kuruldu.
Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —