Ravza Zeybek Konya Kitap Günleri'nde Okurlarıyla Buluştu

Ravza Zeybek Konya Kitap Günleri

Ravza Zeybek, Konya Kitap Günleri'nde okurlarıyla buluşarak özgürlüğün ve okumanın önemini vurguladı.

Yazar Ravza Zeybek, Konya Kitap Günleri

Yazarımız Ravza Zeybek, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 19-27 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen "Konya Kitap Günleri" kapsamında Selçuklu Kongre Merkezi'nde okurlarıyla bir araya geldi. "Özgürlük İçin Oku" sloganıyla devam eden kitap fuarında, Ravza Zeybek "Zihinlerin özgürlüğü en az bedenlerin özgürlüğü kadar önemlidir. Bedenlerdeki prangalar kırılabilir ama zihinlerdeki prangaları kırmak ancak okumakla mümkün olacaktır." diyerek okurlarıyla tanışma ve muhabbet etme fırsatı buldu.

Konya Kitap Günleri ve Ravza Zeybek

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kitap Günleri, her yıl binlerce kitapseveri ağırlamaktadır. Bu yılın onur konuğu olan Ravza Zeybek, okurlarıyla buluşmanın yanı sıra özgürlük ve okuma üzerine önemli mesajlar verdi.

Kitap Fuarında Okuma ve Özgürlük

"Özgürlük İçin Oku" sloganıyla öne çıkan fuar, okuma alışkanlığının önemini vurgulayan çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Ravza Zeybek, fuar boyunca okurlarıyla sohbet ederek, zihin özgürlüğünün gerekliliğini anlattı.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.