Sağlıkçı Kadriye Nur Çelebi, Miss Cruise Kraliçesi Oldu

Sağlıkçı Kadriye Nur Çelebi, Miss Cruise Kraliçesi Oldu

Miss Cruise Güzellik Yarışması’nın ilk kez lüks bir cruise gemisinde düzenlenen finalinde, 23 yaşındaki sağlık çalışanı Kadriye Nur Çelebi "Kraliçe" unvanını kazandı.

HABER: HİKMET AYDOĞAN-Bu yıl ilk kez lüks bir cruise gemisinde düzenlenen Miss Cruise Güzellik Yarışması’nda sağlık çalışanı Kadriye Nur Çelebi, "Kraliçe" unvanını kazandı. Miray Cruises’ın ev sahipliğinde ve Vizyon Production tarafından tescillenen yarışma, Ege’de Yunan adaları turu yapan "Gemini" adlı gemide gerçekleştirildi.

Final gecesinde, 23 yaşındaki laborant Kadriye Nur Çelebi jüri üyelerinden tam puan alarak birinci oldu ve kraliçe tacını taktı. Yarışmada ikinciliği Melis Sezen'e olan benzerliği ile dikkat çeken manken Gökçen Pınarbaş, üçüncülüğü ise manken İdil Karakuş kazandı. Kraliçenin tacını ünlü sanatçılar Yılmaz Morgül, Vedat Uğurlu ve Salih Güney birlikte taktılar.

Final gecesinde sahne alan Yılmaz Morgül, şarkılar söyleyerek geceye renk kattı. İlk üç finalist, Morgül'e sahnede eşlik etti. Ayrıca, yarışmanın jürisi içinde yer alan TRT spor yorumcusu Alp Pehlivan, Miray Cruises’ın yönetim kurulu başkanı Vedat Uğurlu’ya Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler’in milli takım formasını hediye etti.

Yarışmanın final gecesi, başkent Atina, Santorini ve Mikonos adalarının ziyaret edildiği lüks gemi turunda gerçekleşti. Finalde, Lapieno Mayo ve Gökkuşağı Tekstil’in kreasyonları sergilendi. Ayrıca, Volkan Severcan, jüri üyeleri Salih Güney ve Gül Erda ile birlikte Yaşam Boyu Onur Ödülleri aldı. Severcan, bu ödülü ilk kez aldığını belirterek büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.