Samsunspor vs Rams Başakşehir: 11'ler Belli Oldu

Samsunspor vs Rams Başakşehir: 11

Trendyol Süper Lig'de ertelenen 3. hafta maçında Samsunspor, Rams Başakşehir'i ağırlıyor. Samsunspor'un iç saha performansı tartışılırken, Rams Başakşehir doludizgin devam ediyor. İşte 11'ler ve maç detayları.

Samsunspor ve Rams Başakşehir 11'leri Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Samsunspor, Rams Başakşehir'i konuk ediyor. UEFA Konferans Ligi play-off maçları nedeniyle ertelenen mücadele, Samsun'da oynanacak.

Maç Kadroları:

Samsunspor: Okan Kocuk | Bola, Rick, Satka, Zeki, Celil, Bennasser, Ntcham, Emre, Holse, Marius

Rams Başakşehir: Muhammed Şengezer | Lima, Opoku, Ba, Duarte, Onur, Crespo, Berkay, Deniz, Davidson, Piatek

Samsunspor İçin Zor Bir Başlangıç

Ev sahibi Samsunspor, sezona evinde oynadığı iki maçı gol atamadan kaybetti. Son olarak Konyaspor’a karşı 13 şut denemesine rağmen gol bulamayan Karadeniz ekibi, sahadan puansız ayrıldı. Thomas Reis'in yönetimindeki takım, önemli oyuncusu Emre Kılınç'ın geri dönüşüyle moral buldu.

Rams Başakşehir'de Galibiyet Serisi

Konuk ekip Rams Başakşehir ise UEFA Konferans Ligi elemelerinde 6 maç yenilmeden ilerledi. Süper Lig'de de 4 maçta 10 puan toplayan Çağdaş Atan'ın öğrencileri, bu sezon resmi maçlarda 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Takımda kırmızı kart cezalısı Pelkas forma giyemeyecek.

Karşılaşma, Samsun’daki Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maç Öncesi Notlar:

  • Samsunspor, Başakşehir'e karşı son dört Süper Lig maçının üçünü kaybetti.
  • İstanbul Başakşehir'in bu sezon Samsunspor karşısındaki galibiyet oranı %75.
  • Son üç Süper Lig maçını kazanan Rams Başakşehir, Samsunspor’a karşı deplasmanda üstün bir performans sergiliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.