Tarih: 26.08.2024 00:55

SANKON’dan Suat Dönmezer İçin Başsağlığı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

HABER: RAMAZAN BAYKARA

SANKON’dan Suat Dönmezer İçin Başsağlığı Mesajı

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkezi, Malatya’nın saygın hayırseverlerinden ve eğitim gönüllülerinden Sadık Dönmezer’in oğlu Suat Dönmezer’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Suat Dönmezer, bir süredir yoğun bakımda tedavi görmekteydi.

SANKON Genel Sekreteri Av. Özkan Atalay, SANKON Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada, “Malatya’nın değerli hayırseverlerinden ve eğitim gönüllülerinden Sadık Dönmezer’in oğlu Suat Dönmezer’in, yoğun bakımda süren tedavi sürecinin ardından hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Suat Dönmezer’in cenazesi 18 Ağustos Pazar günü İstanbul Altunizade İlahiyat Fakültesi Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Aile Mezarlığı’na defnedilmiştir. Cenaze törenine SANKON Genel Başkanımız Sayın Ferudun Cevahiroğlu, Genel Başkan Vekilimiz ve Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Başkanımız, aynı zamanda MHP MYK üyesi eski Rektör Sayın Prof. Dr. Aysun Bay ile SANKON İstanbul İl Teşkilatı da katılmıştır. SANKON Yönetim Kurulu olarak, merhum Suat Dönmezer’e yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Suat Dönmezer, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayan Suat Dönmezer’in vefatı, Malatya ve tüm sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —