Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz, Eşi Tarafından Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz, Eşi Tarafından Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tarafından vurulan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas’ta gözyaşları içinde uğurlandı. Eşi Semih Yılmaz, tabutunu öperek vatan sağ olsun dedi.

Cenaze Töreni Sivas’ta Gerçekleşti

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi Yunus Emre Geçti tarafından tabancayla vurulan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas’ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlendikten sonra Sivas’a getirildi.

Yukarı Tekke Ayyıldız Camisi’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, milletvekilleri, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eşinin Acısıyla Gözyaşları İçinde

Cenaze namazı öncesi şehidin eşi Semih Yılmaz, üniformasıyla gelerek eşinin tabutuna sarıldı. Gözyaşları içinde, “İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun. Çok mu istedin, Sivas’ı” diyerek tabutunu öptü.

Şehidin annesi Nurgül ve babası Mehmet Yağlı da gözyaşları içinde kızlarının tabutunu ve fotoğrafını öptü. Cenaze namazının ardından Şehit Yılmaz’ın cenazesi, Polis Şehitliği’nde toprağa verildi.

Kısa Sürede Büyük Başarılar

Şeyda Yılmaz, 2023 yılı Aralık ayında Emniyet teşkilatına katıldı ve Ankara Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olduktan sonra İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı. Yaklaşık 1 yıl önce meslektaşı Semih Yılmaz ile evlenen Şeyda Yılmaz’ın eş durumundan İstanbul’a tayin olduğu bildirildi.

Meta Açıklama: 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.