“SERTAÇ ABİ” BAŞAKŞEHİR’DE

“SERTAÇ ABİ” BAŞAKŞEHİR’DE

Çocukların ilgiyle takip ettiği “Sertaç Abi” olarak bilinen ünlü youtuber Sertaç Güngör, 28 Aralık Perşembe günü Başakşehirliler Derneği tarafından ağırlandı.

Boğazköy Merkez Camii Konferans ve Davet Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşi Başakşehirli ebeveynler ve çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Kültürümüze, medeniyetimize, değerlerimize ve inancımıza kısacası dünya görüşümüze sahip fenomenler yetiştirebilmek; sosyal medyada doğru ve faydalı içerikler üretebilmek adına hem eğlenceli hem de eğitici içerikler sunan Sertaç Abi’nin ebeveynlere ve çocuklara yönelik "Filistin ve Boykot" temalı konuşması oldukça ilgi gördü. Başakşehirli aileler, çocuklarının "Filistin Meselesine" dair bilinçlenmiş olmasından ötürü söyleşiden memnun kaldıklarını dile getirdi. 

  

Bahçeşehir’de, Kültür ve Sanat Etkinlikleri oldukça yoğun bir şekilde icra edilirken Boğazköy bölgesi için de Başakşehirliler Derneği sayesinde ilk adım atılmış oluyor. Programlar artarak devam edecektir.  

BAŞAKŞEHİRLİLER DERNEĞİ

Adres: Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Boğazköy Merkez Camii Altı

İletişim: 0552 534 17 34


 


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.