• BIST 100

    10889,48%0,17
  • DOLAR

    32,98% 0,01
  • EURO

    35,84% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2530,88% 0,94
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55

Siirt Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı'ndan Kadınlar Günü'nde Özel Kutlama

Siirt Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı'ndan Kadınlar Günü'nde Özel Kutlama

SIYASET 9.03.2024 22:31:39 0
Siirt Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı
Siirt Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Bu anlamlı gün vesilesiyle, ilçe köy ve mezralarda gerçekleştirilen önleyici kolluk faaliyetleri sırasında, kadınların toplumdaki önemine vurgu yapıldı. Siirt Valisi ve İl Jandarma Komutanı, kadınların geleceğe yön veren önemli bir rol oynadığını belirterek, kadınlara daha fazla saygı duyulması gerektiğini vurguladılar.
 
Kutlama etkinliğinde, katılımcılara karanfil takdim edilerek, kadınların değeri bir kez daha hatırlatıldı. Ayrıca, kadınlara yönelik yapılan bu özel etkinlikle, toplumda kadına yönelik saygının artırılması için çaba sarf edildiği ifade edildi. Siirt Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı'nın bu özel günü anlamlandırmak adına gerçekleştirdiği bu etkinlik, kadınların toplumdaki yerinin ve öneminin altını bir kez daha çizdi.
 
Bu kutlama etkinliği, kadınların toplumdaki rolünün ve değerinin farkındalığını artırmak amacıyla yapılan önemli bir adım olarak değerlendirildi. Siirt Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı, kadınların hak ettikleri değeri görmesi ve toplumda daha fazla saygı görmesi adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yapmaya devam edeceklerini belirttiler.
 

Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com

Haber Kaynak : MEDYA90

Erdoğan’dan Bulgaristan'a 'geçmiş olsun' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan'da çıkan yangınlar dolayısıyla, Bulgar halkı için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Yunan medyasını çıldırttı

Kıbrıs'ta katliama uğrayan Türklerin kurtarılması amacıyla gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü, özel bir törenle anıldı.

Başkan Erdoğan'a alçak sözler!

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik alçak açıklamalarda bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'la ilgili açıklama yaptı.

İSİYAD Ersin Tatar'ı ziyaret etti

İSİYAD Heyetinden KKTC Cumhurbaşkanı Ersin TATAR’A Ziyaret

İRAN TİCARET ODASI’NDAN DERSANKOP’A ZİYARET

.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar yolcusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Aralık Pazartesi günü iki günlük ziyaret için Katar'a gidecek. Erdoğan'ın temaslarında en önemli başlıklardan biri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları olacak.

ABU DHABİ’DE GLOBAL MEDİA KONGRESİ

Birleşik Arap Emirlikleri başkenti Abu Dhabi de Global Media Kongresi gerçekleşti,

Çanakkale'de deprem!

AFAD'dan alınan bilgiye göre Çanakkale Ezine'de 4,7 büyüklüğündeki deprem meydana geldi.

Niğde'de köpekler kadına saldırdı

Niğde'de başıboş iki köpeğin saldırısına uğrayan 54 yaşındaki kadın dakikalarca köpeklerden kurtulma mücadelesi verdi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti.

Sıcak hava depresyonu tetikliyor

Havanın güneşli veya kapalı olması psikolojiyi etkiliyor. Sıcak havaların; isteksizlik, aşırı yorgunluk hissi, tahammülsüzlük veya çabuk öfkelenme gibi problemlere sebep olabiliyor

Göz yorgunluğu göz sağlığınızı olumsuz etkiliyor!

Nev Bandırma Göz Hastalıkları Bölümü’nden Op. Dr. Duygu Kunak Mart, göz yorgunluğuna nelerin sebep olduğu, belirtileri ve nasıl tedavi edildiği hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'dan Srebrenitsa Soykırımı fotoğraf sergisi

Yıldırım Belediyesi, Sırp ordusu tarafından 29 yıl önce Srebrenitsa'da katledilen binlerce Boşnak sivili anmak adına fotoğraf sergisi düzenledi.

Battal: Kaybedecek bir dakikamız bile yok

Geçmişin mirasıyla geleceğin Battalgazi’sini oluşturacaklarını söyleyen Belediye Başkan Bayram Taşkın, ‘Kaybedecek bir dakikamız bile yok’ dedi.

Marmara Denizi açıklarında uçan balık yakalandı

Marmara Denizi Adalar açıklarında balıkçılar tarafından uçak balık yakalandı. Marmara Denizinde uçan balıkların bulunmadığını belirten Balıkçı Kenan havaların ısınması ile birlikte farklı tür balıkların gelmeye başladığını söyledİ

16 ilde 73 FETÖ'cüye Kıskaç!

İçişleri Bakanlığı, son 4 gündür 16 ilde FETÖ’ye yönelik son süren 'Kıskaç-23' operasyonlarında 73 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Mevzuata aykırı çakar lamba cezası!

Edirne'nin Keşan ilçesi Mecidiye Köyü'nda jandarma trafik ekiplerinin yaptığı kontrolde mevzuata aykırı çakar lamba kullanan bir araca ceza yazıldı.

Metina'da 4 terörist etkisiz!

Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit ettiği 4 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi.

Büyükçekmece Emniyet Müdürünü Ziyaret Ettik

Türkiye Yerel Basın Birliği, Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Türkiye'de örnek olacak bir projeye imza atıldı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile AKSAÇLILAR Derneği arasında örnek proje protokolü imzalandı.

Kapıkule'de 18 kilo eroin ele geçirildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Gümrük sahasında yürüttükleri ortak operasyonda 18 kilo 480 gram eroin ele geçirdi.

MSB: Son bir haftada 43 terörist etkisiz

Terörle mücadeleyi sürdüren Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 43 teröristi etkisiz hale getirirken, hudutlardaki mücadelede ise yasadışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 3 bin 133 kişinin 4 ayda yakalandığını duyurdu.

“İzmir Turizm’de yerinde sayıyor”

Etik Yönetim Kurulu üyesi ve Destination İzmir Başkanı Bülent Tercan, “İzmir Turizm’de yerinde sayıyor” dedi.

GÜRKAN: ACILARI YÜREĞİMİZE GÖMDÜK MALATYA’YI GELECEĞE TAŞIYORUZ

.

Prof. Mevlüt Özben’e nezaket ziyareti

Erzurum Palan Otel Turizm Koordinatörü ve Palan Belek Genel Müd. Yrd. Ali Güney’den Yafa Direktörü Prof. Mevlüt Özben’e nezaket ziyareti.

Turizmin yol haritası belirleniyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Turizm Master Planı Arama Konferansı’nda yaptığı konuşmada “Samsun turizm Türkiye’nin en önemli turizm potansiyeline sahip kentlerinden birisi. Samsun bölgenin merkezi. Bölgeye ait tüm özellikler bu şehi

Foça’ya Turizmden Anlayan Acar Başkan Lazım

Yerel seçimlere az bir süre kala belediye başkan adaylığı için dillendirilen Foça sevdalısı Taner Acar ”Turizm’dej anlayan başkan lazım” dedi.

İzmit Eseler Camii ibadete açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapımı tamamlanan, Selçuklu ve Osmanlı mimari özelliğinin yansıtıldığı İzmit Eseler Camii, estetik görüntüsüyle vatandaşların beğenisini kazandı

Edirne’de 93 adet sikke ele geçirildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yaptıkları operasyonda 93 adet tarihi sikke, 1 adet dedektör ve 1 adet deri üzerine yazılı ferman ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Çağırgan Veli'yi Anma Etkinliği büyük ilgi gördü

Anadolu’nun Türkleşmesine ve İslamlaşmasına büyük katkılarda bulunan Horasan alimi Es-Seyyid İsmail Hakkı Çağırgan Veli, Giresun’un Alucra Fevzi Çakmak Köyü’nde düzenlenen 8. Geleneksel Anma Etkinliği ile anıldı.

"12 Savaşcı" sinema filminin çekimleri başladı

Ünlü Holywood yıldızları Tom So , Afif Ben Bendra , Tomas Szomju , Ronn Moss "12 Savaşcı" sinema filminin çekimlerine başladılar.

IFA PARİS İSTANBUL KAMPÜSÜ 2024 MEZUNLAR DEFİLESİ BÜYÜLEDi

IFA PARIS İstanbul ve Paris Kampüsü mezunlarının özgün tasarımları moda tutkunlarıyla buluştu

Tarihi köprü sanatın merkezi olmaya devam ediyor

Dünyanın ilk çarşılı köprüsü olan Irgandı Köprüsü, Bursa’nın sanat çevrelerini buluşturmaya devam ediyor.

8. ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Yazarımız Nesibe Tükel'inde katıldığı Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri gerçekleşen tören ile sahiplerini buldu.

" Hemşehrileri Başkan Güner'i yalnız bırakmadı"

Ankara'da ki Malatya dernekler federasyonu Çankaya belediye başkanı Hüseyin Can Güner'i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Muhteşemses’ten bomba arabesk

İpsalalı sanatçı Mustafa Muhteşemses’ten yeni tekli SİNGLE “Allah kahretsin seni” ile çok yakında Tüm dijital platformlarda sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Kalbi tehdit eden 4 yanlışa dikkat!

Aşırı sıcakların ve nemin adeta nefes aldırmadığı yaz günlerinde özellikle kalp hastalarının çok daha dikkatli olması gerekiyor. Uzmanlar, kalbi tetikleyen 4 duruma dikkati çekti.

Ayak ülserinde antibiyotikler işe yaramayınca ortaçağ tedavisini denediler

Modern dönem antibiyotikleri, 46 yaşındaki şeker hastası adamın ayağındaki yarayı iyileştirmeye çözüm olmayınca, tedavide kurtçuklar, bal ve insan plasentası kullanıldı.

KARYA FARMA HBX-ARGE İĞLEK SÜTÜ İLE YEPYENİ BULUŞLARA İMZA ATTI

İğlek sütü molekülleri sentezlendi çıkan sonuçlar şaşırttı

HBX AR-GE Buğday çimi projesi sonuçları şaşırttı

Aydın’da yaklaşık 20 yıldır doğal endemik bitkiler üzerinde çalışmalarını sürdüren Karya Farma HBX AR-GE (BAP) Bilimsel Araştırmalar Projeleri Merkezi son çalışmasını taze buğday çimi üzerinde gerçekleştirdi. Y

Halk sağlığını tehdit eden yoğurtlar imha edildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Denetim ekipleri, kaçak yoğurt üretimi yapılan tesisi mühürleyerek yoğurtları imha etti.

Otizm Dosyasını Açıyoruz.

.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Başakşehirliler keyifli bir ramazan geçiriyor

Başakşehir’de, on bir ayın sultanı ramazan dolu dolu yaşanıyor. 5 noktada devam eden ramazan etkinliklerine yediden yetmişe tüm Başakşehirliler yoğun ilgi gösteriyor.

Kartoğlu’ndan gençlere siyaset tavsiyeleri

.

Müjde! Tatarcık-Boğazköy Viyadüğü açıldı

.

Başakşehir Müftüsü Abdurahman Şenoğlu'na ziyaret

Müftülüğü ziyarete gelen misafirler “Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu'na misafirperverliğinden dolayı, bizlere göstermiş olduğu samimi yaklaşımından, ikramlarından dolayı çok teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

En Yakın Ciğerci: Lezzetin Adresi

Ciğerhane restoranlarının vazgeçilmez lezzetleriyle buluşacağınız evinize en yakın, şubeleriyle İstanbul'un farklı noktalarında sizleri ağırlıyor.

Başakşehir'de Kahveye %50 İndirim, Sıfır Atığa %100 Destek

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Bardağıyla gelen Başakşehirlilerin içeceklerini yüzde 50 indirimli alacağını, ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerine ise ismine özel kupa bardak hediye edileceğini söyledi.

“Başakşehir bir marka”

Gençlere yönelik yatırımların dikkat çekici olduğunun altını çizen Bakan Bak, “Başakşehir’de yapılan tesislerden dolayı çok memnunuz. Bizim açımızdan Başakşehir bir marka. Teknolojide devasa yatırımlar yapılıyor.

Çocuklar yaz tatilinde yüzme öğreniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliği ile 6-13 yaş arası çocuklara hizmet vermeye başlayan, portatif yüzme havuzları büyük ilgi görüyor. Havuzlarda çocuklara eğitmenler ücretsiz yüzme kursları veriyor

Van’da işçiler SMS’le işten çıkarıldı

Van’da SMS’le işten çıkarılan belediye işçileri: ‘Davalarımızı kazanıyoruz’

18. Uluslararası Halk Dansları Festivali coşkusu başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi 18. Uluslararası Halk Dansları Festivali kortej ile başladı. Denizlililerin dansa doyacağı festivale 12 ülkeden 392 dansçı katılıyor.

DÜNYA DEMOKRASİ TARİHİ YENİDEN YAZILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8'inci yıl dönümünde FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimini unutmadık diyen Balcı, “15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadık ve asla unutturmayacağız. Şehitlerimizin ruhu için.

Odunpazarı’nda spora büyük ilgi

Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda spor etkinlikleri düzenliyor. Kadınlara yönelik step ve aerobik branşlarında düzenlenen spor etkinlikleri, büyük ilgi görüyor.

Tokat Belediyesi'nde fazla mesaiye ayar!

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, fazla mesainin önüne geçerek aylık 6 Milyon TL’ye yakın para belediyenin kasasında kalmasını sağladıklarını kaydetti.

Başkan Çalık Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kavaklı Mahallesi’nde Gerçekleştirilen Çalışmaları Yerinde İnceledi Ve Yetkililerden Bilgi Aldı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 38 33 2 3 66 102
2.Fenerbahçe 38 31 1 6 68 99
3.Trabzonspor 38 21 13 4 19 67
4.İstanbul Başakşehir 38 18 13 7 14 61
5.Kasımpaşa 38 16 14 8 -3 56
6.Beşiktaş 38 16 14 8 5 56
7.Sivasspor 38 14 12 12 -7 54
8.Alanyaspor 38 12 10 16 3 52
9.Rizespor 38 14 16 8 -10 50
10.Antalyaspor 38 12 13 13 -5 49
11.Gazişehir Gaziantep 38 12 18 8 -7 44
12.Adana Demirspor 38 10 14 14 -7 44
13.Samsunspor 38 11 17 10 -10 43
14.Kayserispor 38 11 15 12 -13 42
15.Hatayspor 38 9 15 14 -7 41
16.Konyaspor 38 9 15 14 -13 41
17.Ankaragücü 38 8 14 16 -6 40
18.Fatih Karagümrük 38 10 18 10 -3 40
19.Pendikspor 38 9 19 10 -31 37
20.İstanbulspor 38 4 27 7 -53 16

YAZARLAR