Siirt Fıstık Festivali Coşkuyla Sona Erdi: Yerel Sanatçılarla Unutulmaz Gece!

Siirt Fıstık Festivali Coşkuyla Sona Erdi: Yerel Sanatçılarla Unutulmaz Gece!

Siirt Fıstık Festivali, yerel sanatçılar Cengiz Tan ve Burak Uslu’nun sahne aldığı coşkulu bir konserle sona erdi. Siirtliler, türküler ve halaylarla kültürel zenginliklerini doyasıya kutladı.

  • Haber: Ferdinaz KOYUNCU 

Siirt Fıstık Festivali, yerel sanatçıların katılımıyla gerçekleşen coşkulu bir konserle sona erdi. Festivale katılan vatandaşlar, Cengiz Tan ve Burak Uslu'nun sahne performanslarıyla unutulmaz anlar yaşadı. Siirt’in kültürel zenginliği, türküler eşliğinde doyasıya kutlandı.

 

Siirt Kültürel Zenginliğiyle Festivali Doyasıya Yaşadı

 

Siirt Fıstık Festivali, yerel sanatçılarımız Cengiz Tan ve Burak Uslu’nun sahne aldığı coşkulu bir konserle sona erdi. Siirt Kültür Elçileri Derneği’nin ses sanatçıları Necati Işıktaş ve Siirtli Özkan, misafir sanatçı olarak festivale katıldı. Seslendirdikleri türkülerle festivale renk katan sanatçılar, Siirt’in kültürel zenginliğini üç dilli ezgilerle ön plana çıkardı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı Halaylarla Şenlendi

 

Etkinlik boyunca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, halaylar çekerek eğlenceli ve coşkulu anlar yaşadı. Siirt’in kültürel kimliğini ve yerel ezgilerini halaylar eşliğinde doyasıya kutlayan katılımcılar, Siirt’in folklorik değerlerine sahip çıktılar.

 

Vali Dr. Kemal Kızılkaya'dan Teşekkür Mesajı

 

Siirt Fıstık Festivali’nin son gününde Vali Dr. Kemal Kızılkaya, festivalin katılımcılarına ve destek veren herkese teşekkür etti. Mülki erkan, kurum müdürleri, sivil toplum örgütleri ve gençler de bu coşkulu geceye eşlik etti. Vali Kızılkaya, "Gelecek yıl yeniden buluşmak dileğiyle" diyerek Siirt halkına ve festivale katılan herkese minnettar olduğunu ifade etti.

Siirt Fıstık Festivali'nde vatandaşlar, Cengiz Tan ve Burak Uslu’nun konserinde halaylarla eğleniyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.