SİLİVRİ’DE MİLLİ AYÇİÇEK TOHUMLARI ÜCRETSİZ DAĞITILIYOR
Silivri Belediyesinin üreticilere yönelik 7 milyon TL değerindeki 2023 paket milli hibrit ayçiçek tohumu desteği devam ediyor.
SİLİVRİ’DE MİLLİ AYÇİÇEK TOHUMLARI ÜCRETSİZ DAĞITILIYOR
Silivri Belediyesinin üreticilere yönelik 7 milyon TL değerindeki 2023 paket milli hibrit ayçiçek tohumu desteği devam ediyor. Çeltik, Yolçatı ve Seymen mahallelerinde düzenlenen Milli Hibrit Ayçiçek Tohumu dağıtım törenleri ile 150 çiftçiye, 525.000 TL değerinde 150 paket yerli ayçiçek tohumu dağıtıldı. Çiftçiler bu ürünlerle 2.000 dönüm araziye ekim yapabilecek.
Silivri Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünün kutlandığı 2023 yılına özel, 2023 paket milli hibrit ayçiçek tohumunu üreticilerle buluşturmaya devam ediyor. Silivri Belediyesi tarafından Çeltik, Yolçatı ve Seymen mahallelerinde düzenlenen Milli Hibrit Ayçiçek Tohumu Dağıtım Törenleri ile 150 çiftçiye, 525.000 TL değerinde 150 paket yerli ayçiçek tohumu dağıtıldı. Çiftçiler bu ürünlerle 2.000 dönüm araziye ekim yapabilecek. Silivri Belediyesinin dağıttığı 2023 paket milli hibrit ayçiçeği ile ilçedeki 30.000 dönüm arazi yerli milli Türk ayçiçek tohumu ile buluşacak. Silivri Belediyesi yaptığı milli hibrit ayçiçeği dağıtımları ile üreticilere doğrudan 7 milyon TL destek vermiş olacak.
DEMİR: “YAPARSA VOLKAN BAŞKAN YAPAR”
Çeltik’teki törende konuşan Çeltik Mahallesi Muhtarı Behzat Demir, “Bugüne kadar hiç yapılmayan hizmetler Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Saman, tohumluk arpa, mısır silajı dağıtımları ve bugün de milli ve yerli ayçiçek tohumu. Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz için bir sloganımız vardı: ‘Yaparsa Volkan Başkan yapar.’ Ben Belediye Başkanımıza hizmetlerinden dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.
AKTAŞ: “BAŞKANIM NE İSTEDİYSEK YERİNE GETİRDİNİZ”
Yolçatı’daki törende konuşan Yolçatı Mahallesi Muhtarı Samet Aktaş, “Sayın Başkanım ne zaman kapınıza gelsek bizi boş çevirmediniz. Ne istediysek yerine getirdiniz. Çiftçilerimize ayçiçek tohumu, saman, tohumluk arpa, mısır silajı ve yem bezelyesi gibi destekler veriyorsunuz. Bu zor zamanlarda çiftçinin yanında olduğunuz için size canı gönülden teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
GENÇA: “ÜRETİCİLERİMİZE YÖNELİK DESTEKLER HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
Seymen’deki dağıtım töreninde konuşan Seymen Mahallesi Muhtarı Bahattin Gença, “Sayın Başkanım çiftçilerimize ve hayvancılarımıza yönelik desteklerinizi her geçen gün ilerletiyorsunuz. Öyle tahmin ediyorum ki ilerleyen zamanda bunu hububat olarak da yapacaksınız. Destekleriniz çok fazla. Ben hem çiftçilerim hem de hayvancılarım adına size teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
KULOĞLU: “BAŞKANIMIZIN YERLİ TOHUMA VERDİĞİ KATKI ÇOK DEĞERLİ”
Çeltik Mahallesi’ndeki dağıtım töreninde konuşan Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu, “Volkan Başkanımız geldiği ilk gün tarıma destek vereceğiz ve katkı sağlayacağız demişti. Sağ olsun sadece söylemekle kalmadı ve yaptığı hizmetleri her geçen gün artırarak devam ettirdi. Bugün de yerli ve milli ayçiçek tohumu dağıtım töreni için bir aradayız. Bu gerçekten ülkemiz ve çiftçilerimiz için çok önemli bir adım. Çünkü yerli tohum durumumuz maalesef bitme noktasına gelmişti. Ulusal tekelci firmalara karşı bugün 2 firma ile yerli tohumculuğumuz ayakta kalmaya çalışıyor. Bu konuda Başkanımızın vermiş olduğu katkı gerçekten çok değerli. Başkanımız sadece tarımsal arazileri değerlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda yaptığı çalışmalardan iyi verimler, iyi sonuçlar alıyor. Bu kadar büyük bir alanda işlemek, koordine etmek ve güzel sonuçlar almak gerçekten hiç kolay değil. Ayrıca Silivri’mizde dolaşırken bütün parklarımız ve bahçelerimizin İstanbul’un diğer ilçeleriyle kıyaslanamayacak kadar bakımlı ve yeşil olduğunu görüyorum. Ben katkılarından dolayı Başkanımız Volkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN YILMAZ: “HER ŞEY TÜRK TOHUMU İLE BAŞLAR”
Dağıtım törenlerinde konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Her zaman olduğu gibi yerli ve milli tohumları teşvik etmeye ve üreticilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Tekirdağ Tarım İl Müdürlüğü, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Tekirdağ Kalkınma Ajansı ve Trakya Tohumcular Derneği ile bundan tam 2 yıl önce Silivri Belediyesine ait Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezinde (TÜRAM), 8 tane yerli ve milli Türk ayçiçek tohumunun deneme ekimlerini yaptık. Yola çıkış parolamız yüzde 100 yerli ve milli üretimdi. Türk tohumculuğuna, Türk ıslahçılarına destek verebilmekti. Bu yaptığımız deneme ekimlerinden aldığımız ürünleri geçtiğimiz yıl 1.000 dönüm arazimize ekmeye karar verdik. Bize, ‘Başkanım bu tohum daha önce denenmedi. 1.000 dönüm heba olur mu olmaz mı?’ dediler. Biz de şunu söyledik; Türkiye’nin gurur kaynağı olan İnsansız Hava Aracı (İHA) belki ilk denemede nasıl uçamadıysa, ilk Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) nasıl ki attığı ilk hedefi vuramadıysa bizim yaptığımız çalışmalarda da verimde düşüklük olabilir, rekolte istediğimiz seviyede olmayabilir. Ama biz en az İHA’lar, SİHA’lar kadar önemli olan Türk tohumunu 1.000 dönüm araziye ekeceğiz dedik. Çok şükür iyi sonuçlar aldık. O ektiğimiz 1.000 dönüm ayçiçeğinden yaklaşık 65.000 litre ayçiçek yağı elde ettik. Bunu da 5 kiloluk tenekelerle 13.000 ailemize ücretsiz olarak dağıtacağız. Ama buradaki esas amacımız her şeyin tohumla başladığından hareketle Türk tohumunu desteklemekti. Şimdi de Sarı Tohumculuk firmasının ürettiği TR-2242 kodlu 2023 paket milli hibrit ayçiçek tohumunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in 100. yılında siz değerli çiftçilerimizle paylaşıyoruz. Bir paketle 13 ila 15 dönüme ekim yapılabiliyor. Silivri Belediyesinin dağıttığı tohumlarla Silivri’de yaklaşık 30.000 dönüm arazi milli ayçiçek tohumu ile buluşacak. Çiftçilerimizin cebinden tek kuruş tohum parası çıkmayacak. Bu yaptığımız proje ile çiftçilerimize doğrudan 7 milyon TL destek vermiş olacağız. Tarım ve Orman Bakanlığımızın da bu yıl 20.000 dönüm ekilebilecek tohum dağıtacağının bilgisini aldık. Etti size toplamda 50.000 dönüm arazi. Bildiğiniz gibi biz bir proje yapıyorsak arkamızdan takipçilerimiz geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de bizi takip ediyor ve biz bundan dolayı mutluyuz. Çünkü güzel işler, başarılı işler takip edilir. İBB de 30.000 dönüme ekilebilecek tohum verse 80.000 dönüm eder. Zaten Silivri’de 80.000 ila 100.000 dönüm arazide ekim yapılıyor. Dolayısıyla Silivri’deki araziler; Silivri Belediyesinin, Tarım ve Orman Bakanlığımızın ve İBB’nin verdiği tohumlarla ekilmiş olacak. Biz Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte yüzde 100 yerli tohum veriyoruz. İnşallah İBB geçen yıl yaptığı gibi İsrail tohumu dağıtmak yerine Türk tohumunu tercih eder.” dedi.
“TARIM TOPRAKLARI İMARLI ARAZİLERDEN DAHA DEĞERLİ OLACAK”
Silivri Belediyesi tarafından yapılan tarımsal desteklemeler hakkında bilgiler veren Başkan Volkan Yılmaz, “Çiftçilerimizin yanında olmaya ve onlara bir soluk, bir nefes olmaya devam ediyoruz. Yerli ve milli tohumluk arpadan samana, yem bezelyesinden mısır silajına, ahırlardaki hayvan gübrelerinin bertaraf edilmesinden tarlalara serpilmesine kadar birçok desteği üreticilerimizle buluşturuyoruz. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğündeki mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Her yıl yeni projelerle huzurlarınızda olmaya çalışıyoruz. Kendimizi geliştiriyoruz. Silivri için üretiyor, Türkiye için geliştiriyoruz. Üreticilerimizin ahırlarındaki hayvanların aşı ücretlerini Silivri Belediyesi olarak biz ödüyoruz. Ahırlarınıza kadar geliyor, hayvanlarınızın aşılarını yapıyor ve bu aşılar için sizlerden tek kuruş para istemiyoruz. Amacımız girdilerinizi ve maliyetlerinizi düşürerek, tarımdan ve hayvancılıktan vazgeçmemenizi sağlamak. Daha önce dedelerimiz, büyüklerimiz bu topraklarda bir tarım hikâyesi yazdılar. O zamanlar nüfusu 5 milyonları bulan İstanbul’un bütün gıdası, salatalığından havucuna, maydanozundan domatesine kadar bu topraklardan gidiyordu. Ama her ne hikmetse son 30 yılda bir rehavet, bir tembellik, tarımdan kaçış, gençlerin köylerde yaşamayı tercih etmemesi nedeniyle hem köylerdeki nüfus azaldı hem de üretim azaldı. Ancak pandemi ve son depremle birlikte bu topraklar nefes alacak bir alan, bir kaçış rotası olacak yerler haline geldi. Bizim bir sloganımız vardı: ‘Gün gelecek tarım toprakları imarlı arazilerden daha değerli hale gelecek.’ Bugünler çok yakında göreceksiniz. Size her yıl 2 ürünü verebilen ve ailenizin bütün geçimini kazanabileceğiniz tarım toprakları, üzerinde bina yapılacak arazilerden çok daha değerli hale gelecek.” ifadelerini kullandı.
“TARIM TOPRAKLARINA ÇİVİ BİLE ÇAKTIRMAMAMIZ LAZIM”
Hazine, orman ve tarım arazilerinde kaçak yapıya izin vermeyeceklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Bizim en büyük görevlerimizden bir tanesi de bereketli topraklarımıza sahip çıkmak. Bu toprakların bize miras değil emanet olduğu anlayışıyla hareket etmek. Tarım topraklarına çivi bile çaktırmamamız lazım. Ben inanıyorum ki önümüzdeki günlerde Tarım ve Orman Bakanlığımızın, tarım arazilerinin korunması konusunda radikal kararlar alması gerekecek. Ben tarım arazisine yapılan tarımsal inşaattan, ahırdan, seradan, kümesten ya da o ahırın müştemilatından bahsetmiyorum. Yazlık evden, bağ evinden, çiftlik evinden bahsediyorum. Bu konudaki mücadelemize geri adım atmadan, bir santim taviz vermeden devam ediyoruz. Kimsenin kartvizitine bakmadan, amcasının, dayısının, ağabeyinin kim olduğuna bakmadan verimli araziler üzerine inşa edilen kaçak yapıları tek tek yıkıyoruz. Kimin zoruna gidecek, kimin gücüne gidecek hiç umurumda değil! Silivri’de görevim bittikten sonra başım dik, alnım ak yürümek istiyorum. Arkamdan bedduaların değil hayır dualarının yad edilmesini istiyorum. Onun için de bana verdiğiniz Silivri’nin arazilerini koruma kollama görevini sonuna kadar yapmaya devam edeceğim. Biz bu toprakları korumazsak 85 milyonun hakkına hukukuna girmiş oluruz. Topraklarımızı korumaya, tarım demeye, üretmeye ve bu topraklarda yeni hikâyeler yazmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
TOĞAN: “DAĞITIM TÖRENLERİ O KADAR ÇOK Kİ SAYISINI HATIRLAMIYORUM”
Çeltik Mahallesi’ndeki törende konuşan Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, “Silivri Belediyesi tarafından yapılan bu dağıtım törenleri o kadar çok ki sayısını hatırlamıyorum. Samandan tutun da tohumluk arpasına, ayçiçeği tohumuna kadar. Biz de bu törenlere elimizden geldiği kadar iştirak etmeye çalışıyoruz. Trakya, Türkiye’de en iyi tarım ve hayvancılığın yapıldığı coğrafyadır. İstanbul’a yakın oluşu ve konumu itibariyle arazilere yavaş yavaş imarın girmesi gibi durumlarla yüz yüze kalındı. Arazilerimize sahip çıkalım. Hanımefendilere seslenmek istiyorum; eşlerinize arazilerini sattırmayın. Bu araziler ileride çok daha kıymetli olacak ve bu coğrafya tarım ve hayvancılığın hikâyesinin yazılmaya devam ettiği bir coğrafya olacak. Dağıtılan bu yerli ve milli tohumların çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Silivri Belediyesinin yaptığı her çalışmayı da yakından izliyoruz. Belediyemiz yaptığı tarımsal ve hayvansal destekler nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu coğrafyada kaçak yapılaşmaya karşı Silivri Belediyemizin yüksek seviyede bir hassasiyeti var. Biz de buna elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Altını çizerek söylemek istiyorum; hiç kimse tarım, orman ve hazine arazisine kaçak bina yapmaya yeltenmesin çünkü yıkılır. Bu çok net.” dedi.
Konuşmaların ardından çiftçilere milli hibrit ayçiçek tohumları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Açılış törenlerine; Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve üreticiler katıldı.
OKUMADAN GEÇME
Netanyahu Öldü mü? İsrail’de Yönetim Boşluğu İddiası
Gazeteci Ayşegül Akyüz Yahşi’nin araştırması, İsrail-İran gerilimi sırasında Netanyahu’nun akıbetine dair soru işaretlerini ve İsrail yönetiminde olası bir “yönetim boşluğu” ihtimalini gündeme taşıdı.
Devrim Muhafızları’ndan Netanyahu İçin “Ebedi Karanlık” İması
AYŞEGÜL AKYÜZ YAHŞİ - İran Devrim Muhafızları’na yakın medya organları, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun akıbetinin belirsiz olduğu iddiasını yeniden gündeme taşıdı. İsrail yönetimi ise bu iddiaları kesin bir dille reddediyor.
Türkiye Savaşa Girecek mi? Kritik Senaryo
HABER ANALİZ / ERCAN KUTLU - ABD-İsrail ile İran arasındaki savaş bölgeyi sararken gözler Ankara’ya çevrildi. Türkiye dengeli politika sayesinde şimdilik dışında, ancak riskler büyüyor.
Epstein Dosyası Yeniden Gündemde: Küresel Ahlâk Tartışması
HABER MERKEZİ - Epstein soruşturmasına dair belgelerin yeniden gündeme gelmesi, küresel güç ilişkileri, şeffaflık ve hesap verebilirlik tartışmalarını yeniden alevlendirdi.
Erdoğan, Riyad'da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyaretinde ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.
Osmangazi Meydanı'nda Ramazan etkinlikleri coşkuyla sürüyor
Cahit Kaşıkçılar'ın kukla gösterisi ve Türk Sanat Müziği dinletisiyle Bursalılar manevi bir akşam yaşadı.
Karatay'da iftar ve teravih buluşmaları
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, iftar ve teravih programlarında vatandaşlarla bir araya geldi.
Jandarma 27 ilde silah operasyonu: 259 gözaltı
Jandarma Genel Komutanlığı'nın 27 ilde düzenlediği operasyonda 1 kaçak silah imalathanesi bulundu, 259 şüpheli gözaltına alındı.
Bursa Emniyeti'nde Ramazan iftarında birlik mesajı
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, teşkilat mensupları için iftar programı düzenledi. Kadir Gökce'nin himayesindeki buluşmada, dayanışma ve hizmet kararlılığı vurgulandı.
AKSAÇLILAR Başkanı Ahmet BEREKET'ten Ramazan Mesajı
AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet BEREKET, Ramazan'ın rahmet, bereket ve kardeşlik ayı olduğunu vurguladı.
AKSAÇLILAR Başkanı Bereket'ten FETÖ Uyarısı: Çok Dikkatli Olmalıyız
Ahmet Bereket, FETÖ'nün yeniden yapılanma çabalarına karşı devleti ve milleti uyardı, mücadelenin gevşetilmemesi gerektiğini vurguladı.
AKSAÇLILAR Başkanı'ndan Yalova'daki bebekli kavga tepkisi
Ahmet Bereket, 14 aylık İkra bebeğin yaralandığı olayı toplum vicdanını yaralayan kabul edilemez bir şiddet olarak nitelendirdi.
İYİ Partili Doğan'dan İzmir Körfezi ve Yerel Yönetimlere Sert Eleştiriler
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, İzmir Körfezi kirliliğinde yerel yönetimleri eleştirdi ve İzmit modelinin uygulanmasını istedi.
Deprem Yıl Dönümünde Şehitler Anıldı, Dayanışma Vurgusu Yapıldı
Kahramanmaraş depreminin yıl dönümünde Sultanbeyli'de anma programı düzenlendi, film gösterimi ve konuşmalarla acılar hafızalarda tazelendi.
Ahmet Bereket: Uyuyan Hücre ve FETÖ Tehdidine Karşı Mücadele Sürmeli
AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, uyuyan hücreler ve FETÖ terör örgütüyle mücadelenin tavizsiz sürdürülmesi gerektiğini açıkladı.
Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
İzmir'de Genç Kemankeşler ve Yazarlar İftarda Buluştu
TYB İzmir Şubesi, geleneksel okçuluk sporuyla ilgilenen gençleri ve şehrin önemli isimlerini iftar sofrasında bir araya getirdi.
Sancakkale Savunması'nın 112. Yılı Anma Programı Düzenleniyor
Sancakkale Dayanışma Grubu, tarihi savunma yapısının tanıtılması ve korunması için 10 Mart'ta anma programı düzenliyor.
370 Yıllık Sancakkale'nin Yasaklı Tarihi ve 10 Mart Anma Töreni
İzmir'in 370 yıllık Sancakkale kalesi, 111 yıldır saklanan savunma gerçeği ve halka kapalı tutulması protesto ediliyor.
Anadolu İrfanı ve Kimlik Sınavı
Celal Karatüre’nin “Hacılar İlahisi” çıkışı üzerinden; Anadolu irfanı, Hoca Yesevi geleneği ve kimlik mücadelesi sosyolojik açıdan yeniden tartışılıyor.
Toplumsal Yara Roman Oldu
Toplumun kanayan yarası kadın cinayetlerini polisiye kurguyla anlatan “Züleyha / Yarıda Kalan Hayatlar”, Ankara’daki ilk imza gününde okurlarla buluştu; Yazar Şerafettin Yıldız, romanın vicdanlara dokunmasını amaçladığını söyledi.
Travma ve Bağımlılık Semineri Öğretmenlerle Buluştu
Prof. Dr. Erdinç Öztürk'ün katılımıyla düzenlenen seminerde, travmanın aile ve birey üzerindeki etkileri ile bağımlılığın psikolojik temelleri ele alındı.
Bahçeşehir Semt Polikliniği Yeniden Açıldı
HABER / ERCAN KUTLU - Başakşehir’de uzun süredir kapalı olan Bahçeşehir Semt Polikliniği yeniden hizmete açıldı. Mahalle sakinleri gelişmeyi memnuniyetle karşılarken göz doktoru atanması da bekleniyor.
Göz Kapağı Estetiğinde Yeni Trend: Doku Koruyucu Teknikler
Prof. Dr. Ahmet Karacalar, göz kapağı estetiğinde 'fazla dokuyu çıkarma' yerine 'hacim koruyucu' tekniklerin öne çıktığını açıkladı.
Ramazan Sofralarında Balık Önerisi
MEDYA90 HABER MERKEZİ - Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, Ramazan ayında iftar sofralarında haftada en az iki kez balık tüketilmesi gerektiğini söyledi.
Çene Tedavisinde 20 Dakikalık Yeni Dönem
ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Uzm. Dt. Ömer Pirinç’in geliştirdiği minimal invaziv yaklaşımlar; çene eklem ağrıları, horlama ve bazı konuşma problemlerinde kısa sürede uygulanan fonksiyonel tedavi seçenekleri sunuyor.
“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”
RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.
Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti
HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.
Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu
Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!
Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.
Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor
ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.
Niğde'de Ramazan Bereketi Mahalle Sofralarında Yaşanacak
Niğde Belediyesi, Ramazan'da Gönül Sofraları ve Muhabbet Çadırları ile hemşehrileri buluşturuyor.
Urla Esnaf Odası Seçiminde Tarafsızlık Tartışması
Belediye başkanı ve ilçe başkanının mevcut adaya açık desteği, esnaf seçimlerinde tarafsızlık ilkesini gündeme taşıdı.
Eyüpsultan'da Sevgi Etkinlikleri: Emekliler Lokali'nde Oyuncak Atölyesi
Eyüpsultan Belediyesi, Şubat ayı boyunca sürecek Sevgi Etkinlikleri kapsamında Emekliler Lokali'nde geleneksel Eyüp oyuncakları atölyesi düzenledi.
Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.



