Tarih: 04.04.2023 17:29

SİNER ALT GEÇİDİNDE ÇALIŞMALAR HIZLI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Siner Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın tarım arazilerine ulaşımını kolaylaştırmak için projelendirilen Siner Alt Geçidindeki çalışmaları inceledi.

Hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için altyapı, üstyapı, çevre ve ulaşım gibi birçok alanda yatırımlarını sürdüren Kütahya Belediyemiz, önemli bir yatırımı daha şehrimize kazandırmak için çalışmalara başladı. Siner Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın tarım arazilerine ulaşımını kolaylaştırmak için İmam Gazali Caddesi’nde başlatılan alt geçit çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, projeyi tamamlayarak bölgedeki hemşehrilerimizin önemli bir sorununu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Alt geçidin 7 metre 10 santimetre genişliğinde, 3 buçuk metre yüksekliğinde ve 33 metre uzunluğunda olacağını söyleyen Başkanımız Işık, hemşehrilerimizin ihtiyaçları ve taleplerini doğrultusunda planlanan program dahilinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —