"Siyah Kalp: Show TV'nin Yeni Dizisi Başlıyor!"

"Show TV'nin yeni dizisi 'Siyah Kalp', 12 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlarda. Başrollerde Burak Tozkoparan, Hafsanur Sancaktutan ve Aras Aydın var. Dizi, aşk, intikam ve sırlarla dolu bir ailenin hikayesini anlatıyor.

Show TV ekranlarının yeni sezondaki iddialı dizi projesi "Siyah Kalp", 12 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Dizi, başrollerinde Burak Tozkoparan, Hafsanur Sancaktutan ve Aras Aydın'ın yer aldığı, aşk, intikam ve tutkunun çarpıştığı, sırlarla dolu bir ailenin hikayesini ekranlara taşıyor.

Siyah Kalp Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

"Siyah Kalp", yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar’ın oturduğu, Tims&B Productions imzalı bir yapım olarak dikkat çekiyor. Senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizi, sürükleyici bir aile dramı sunuyor. Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelirler. Geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşır, Melek’in yolu ise Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Cihan ile Sevilay’ın kalbine sızmayı başaracaktır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ece Uslu, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Sema Çeyrekbaşı ve Işıl Yücesoy gibi başarılı isimler yer alıyor.

Siyah Kalp Nerede Çekiliyor?

"Siyah Kalp" dizisinin çekimleri Kapadokya’da gerçekleştiriliyor. Kapadokya’nın eşsiz manzaraları, dizinin atmosferini ve görselliğini zenginleştiriyor.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.