Sofram’ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya, 6’ncı kez MasterChef Türkiye’de

Sofram’ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya, 6’ncı kez MasterChef Türkiye’de

Sofram’ın şefi Hüseyin Kankaya, Türkiye’nin ünlü balık restoranlarından biri olan Silivri Selimpaşa’daki Sofram’da uzun yıllardır sunduğu lezzetlerle adından söz ettiriyor.

Sofram’ın ünlü şefi Hüseyin Kankaya, 6’ncı kez MasterChef Türkiye’de

Sofram’ın şefi Hüseyin Kankaya, Türkiye’nin ünlü balık restoranlarından biri olan Silivri Selimpaşa’daki Sofram’da uzun yıllardır sunduğu lezzetlerle adından söz ettiriyor. Şef Kankaya, MasterChef Türkiye’de 6’ncı kez konuk şef olarak yarışmacılara ilham verecek.

KANKAYA GEÇEN SEZON TACOSUYLA BÜYÜLEDİ

Geçtiğimiz sezon MasterChef'te deniz mahsulleri “Taco”suyla izleyicileri ve yarışmacıları büyüleyen Hüseyin Kankaya, bu yıl daha iddialı bir tarifle ekranlara geliyor. Ünlü şef, kardeşi Kaan Kankaya ile birlikte hazırlayacağı “Deniz Ürünleri Sarma” ile yine büyük ses getirecek. 

 

 

SOFRAM’IN ZENGİN MENÜSÜ VE YENİ LEZZETİ

“Yemek bir ödül olmalı” mottosuyla yemek anlayışlarını şekillendiren Kankaya kardeşler, 1750'den fazla benzersiz lezzetle Sofram’ı Türkiye’nin en farklı balık restoranlarından biri haline getirdi. MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde yarışmacılar, Hüseyin Kankaya’nın imza yemeği olan Deniz Ürünleri Sarma’yı en iyi şekilde yapmaya çalışacak.

Haber: Muhammed Mustafa Karayün


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.