Tarih: 07.09.2024 01:05

Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'daki Superbike Yarışlarından Çekildi

Facebook Twitter Linked-in

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın Fransa ayağında gerçekleşen serbest antrenman seansında kaza geçiren milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, bu hafta sonu yapılacak yarışlarda yer alamayacak. 15 galibiyetle pilotlar klasmanında lider durumda olan Razgatlıoğlu, antrenman sırasında aracının kontrolünü kaybederek yere düştü ve pist dışına çıktı. Kaza sonrasında seans durduruldu ve Toprak, kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Dünya Superbike Şampiyonası'nın 8. ayak yarışları, 7-8 Eylül tarihlerinde Fransa'nın 4,41 kilometre uzunluğundaki Magny-Cours pistinde düzenlenecek. Üst üste 13 yarış kazanarak büyük bir başarıya imza atan Toprak Razgatlıoğlu, pilotlar klasmanında 365 puanla liderliğini sürdürüyor ve en yakın takipçisi Nicolo Bulega ile arasında 92 puan fark bulunuyor.

Toprak Razgatlıoğlu'ndan İyi Haber

Kaza sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Toprak Razgatlıoğlu, durumunun iyi olduğunu belirtti. Hastanede kontrol altında olduğunu ifade eden Razgatlıoğlu, "Mesajlarınız için teşekkür ederim. Şu an iyiyim. Kontrol altında tutuyorlar. Tekrardan herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —