Tarih: 18.09.2024 15:55

Tosyalı, İskenderun Spor'un Göğüs Sponsorluğunu Üstlendi

Facebook Twitter Linked-in

Tosyalı’dan İskenderun Spor’a Sponsorluk Desteği

Türkiye’nin global yeşil çelik üreticisi Tosyalı, İskenderun Spor Futbol Kulübü ile 1 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında Tosyalı, 2024-2025 sezonu boyunca Türkiye Profesyonel Futbol Ligleri, özel maçlar ve kupa maçlarında kullanılacak formaların göğüs kısmında yer alacak.

Yeni Sezon Formaları ve Sponsorluk Detayları

Tosyalı, bölgeye yaptığı önemli yatırımlarla dikkat çekiyor. Gençlerin spora olan ilgisini artırmak amacıyla çeşitli spor okulları ve gençlik merkezleri açan Tosyalı, spor kültürünü yaygınlaştırma ve gençlerin sağlıklı yaşam sürmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor. İskenderun Spor’a verdiği destekle yeni sezon için önemli bir katkı sunmuş oldu.

İskenderun Spor Futbol Kulübü, Tosyalı’nın spora verdiği destekle herkese örnek olmayı sürdürdüğünü belirtti ve anlaşmadan duydukları memnuniyeti ifade etti.

İskenderun Spor’dan Açıklama ve Taraftarlara Çağrı

“Bir rüyası bir hayali var bu şehrin” sloganıyla tanıtılan Tosyalı imzalı yeni formalar, klasik çubuklu forma, ‘Atatürk’ün izinde’ mavi forma ve ‘Körfez’ beyaz forma olmak üzere üç farklı desenden oluşuyor. Turuncu-mavili kulüp, taraftarlarını “Şimdi daha güçlüyüz. 2024-2025 yeni sezon formalarımızla mücadele ruhunu sen de yaşa” mesajıyla destek olmaya çağırdı.

Türkiye’nin global yeşil çelik üreticisi Tosyalı, 2024-2025 sezonunda İskenderun Spor’un formalarının göğüs sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşmasıyla birlikte Tosyalı’nın logosu, Türkiye Profesyonel Futbol Ligleri, özel maçlar ve kupa maçlarında kullanılacak formaların göğüs kısmında yer alacak. Yeni sezon formaları, klasik çubuklu, ‘Atatürk’ün izinde’ mavi ve ‘Körfez’ beyaz olmak üzere üç farklı desende sunulacak.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —