Medya90 Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kutlu: “Terörsüz Türkiye Hayali Gerçek Oluyor”
Türkiye’nin gündemindeki en önemli konulardan biri olan “Terörsüz Türkiye” hedefi, Medya90 Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kutlu tarafından değerlendirildi. Kutlu, yaptığı açıklamada, terörsüz bir Türkiye’nin artık hayal değil, gerçek olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine ve halkımızın desteğine vurgu yaptı.
Ercan Kutlu, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yaşayan çocuklarımızın geleceği için yıllardır sayısız proje hayata geçirildi. Bölgeyi ve bölge halkını yakından tanıyan biri olarak, terörsüz bir Türkiye’nin herkesin ortak özlemi olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Terörün sonlandırılması, terör örgütlerinin kendini feshetmesi ve silahların sustuğu bir döneme giriyoruz. Bu, ülkemiz için tarihi bir fırsattır.” dedi.
“Cumhurbaşkanımızın Liderliği, Türkiye’yi Dünya Sahnesinde Öne Çıkarıyor”
Kutlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın terörle mücadeledeki kararlı duruşuna dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın takip ettiği bir lider. Bugün birçok ülke, özellikle mazlum coğrafyalar, Türkiye’yi bir umut ışığı olarak görüyor. Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve stratejik vizyonu, Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada lider bir ülke haline getiriyor. Terörü bitirme konusundaki kararlılığı ise tartışılmaz.” ifadelerini kullandı.
“Terörsüz Türkiye, Hepimizin Ortak Hedefi”
Medya90 Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kutlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı sürecin de terörün sonlandırılması noktasında önemli bir adım olduğunu belirterek, “Bu sürece tüm siyasi partilerin ve toplumun her kesiminin destek vermesi, terörsüz bir Türkiye’nin inşası için hayati öneme sahip. Şehit ailelerimizin acılarını bir daha yaşamamak, yeni şehitler vermemek için bu fırsatı hep birlikte değerlendirmeliyiz.” dedi.
“Türkiye, Dünya Lideri Olma Yolunda İlerliyor”
Kutlu, Türkiye’nin artık bölgesinde daha güçlü, daha istikrarlı ve daha güvenli bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayarak, “Emperyalist güçlerin ülkemiz üzerindeki emelleri, Cumhurbaşkanımızın liderliği sayesinde tarihin çöplüğüne atıldı. Terörsüz bir Türkiye, sadece ülkemiz için değil, tüm bölge için huzur ve kalkınma anlamına geliyor. Bu fırsatın heba edilmesine asla izin verilmeyecek. Türkiye, Cumhur İttifakı’nın önderliğinde, terörsüz günlere ulaşacak ve dünya sahnesinde lider bir ülke olarak yerini alacak.” şeklinde konuştu.
“Halkımızın Güveni Tam, Türkiye’nin Geleceği Parlak”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenin tam olduğunu belirten Ercan Kutlu, “Halkımız, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde terörün biteceğine, ülkemizin daha da güçleneceğine inanıyor. Dünya liderleri artık Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanımızı takip ediyor. Mazlum ülkelerin tek ümidi Türkiye. Bu sorumluluğun bilinciyle, terörsüz bir Türkiye hedefine ulaşmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor.” dedi.
“Terörsüz Türkiye’nin Şafağındayız”
Ercan Kutlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Terörsüz bir Türkiye’nin şafağındayız. Bu süreç, ülkemizin önündeki engelleri kaldıracak ve Türkiye’yi dünya lideri yapacak. İnşallah önümüzdeki günler, Türkiye için parlak ve aydınlık olacak. Terör belasını kalıcı olarak def edecek bu fırsat, hepimizin ortak hedefi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, halkımızın beklediği huzur, güven ve kalkınma ortamını hep birlikte kuracağız. Türkiye, bölgesinde ve dünyada lider bir ülke olarak, terörsüz günlere ulaşacak. Bu, hepimizin ortak hayali ve hedefi.”
HABER / NADİR ÇOMAK - Uganda’nın kırmızı topraklarında yeşeren umut, iki Afrika Arslanının öncülüğünde insanlığa ilham veriyor.
Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.
İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.
Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.
ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.
En popüler kız ve erkek bebek isimleri, anlamları, dini ve modern seçeneklerle bir arada. İsmini bul, anlamını öğren, doğru kararı ver!
Kedi sahiplenmek isteyenler dikkat! Tüy dökmeden tuvalet alışkanlığına kadar tüm gerçekleri açıklıyoruz: İşte sizi şaşırtacak 25 madde…
Milyonlarca kişi bu haklardan habersiz yaşıyor. E-Devlet’te birkaç tıklamayla öğrenilebilecek devlet yardımları haberimizde…
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent Cadde Go Kart, pist heyecanının ötesinde gençler ve aileler için bir yaşam alanına dönüşüyor.
İzmir'de kanserle mücadele eden Erol A. ve 94 yaşındaki annesinin yıllardır beklediği akülü sandalye, hayırseverlerin desteğiyle evlerine ulaştırıldı.
AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.
Buca Belediyesi, Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde toplumun ortak sesini yansıtan farkındalık paneli düzenledi. Uzmanlar, bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı.
İnternetten alışveriş yaparken 3D Secure kapalıysa, kart bilgileriniz dolandırıcıların eline geçebilir. Güvende misiniz? Bu hayati bilgileri mutlaka okuyun ve sevdiklerinizle paylaşın!
İzmir’de düzenlenen çalıştayda, uzmanlar ve STK’lar uyuşturucuyla mücadelede kalıcı çözümler için bir araya geldi. İzmir TUMED Başkanı Yalçın’dan net mesaj: Gençler başlamadan engellenmeli!
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanlığı, organize suç örgütlerine yönelik 4 ayrı ilde eş zamanlı operasyonlar düzenledi.
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
İmran Salkan, Balkan ezgileriyle yoğurduğu yeni türküsü “Bulut Gelir Seher İle” ile dinleyicisini duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.
MEDYA90 - İzmirli gazeteci Yunus Karakaya’nın hayatı, yönetmen Okan Canbolat tarafından dijital platformlara taşınıyor.
Birlik Beraberlik Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Diş, 55 ilde 180 ilçeyi kapsayan faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı. “Bir Damlaydık, Okyanus Olduk” sözüyle gönüllere dokunan çalışmalarını anlattı.
İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Öğretmen Akademileri kapanış töreni, eğitimcilerin kültürel, meslekî ve duygusal gelişimine vurgu yapan anlamlı mesajlarla tamamlandı.
Nusret Tarar’ın “Vedalar Yarım Kaldı” adlı son eseri hem yüreklere dokunuyor hem de tüm geliriyle Gazze’ye umut oluyor. Kitap, gerçek yaşamdan kesitlerle Anadolu’nun sessiz çığlıklarını dile getiriyor.
Yorgunluk, baş ağrısı, mide yanması, saç dökülmesi… Tüm bu belirtiler ne anlama geliyor olabilir?
Yaşlanmak kader değil! Doğru beslenme, düzenli uyku ve stres kontrolüyle yılları geri çevirmek mümkün. İşte uzman görüşlerine dayalı, herkesin uygulayabileceği etkili yöntemler!
Gece içilen bir bardak su yaşlı bir vatandaşın hayatına mal oldu. Uzmanlar, yaşlıların su içerken bile dikkatli olması gerektiğini vurguluyor. Boğulma, düşme kadar ölümcül olabilir!
Karya Farma HBX Ar-Ge’nin geliştirdiği HBX-HGM71 formülü, laboratuvar ortamında %99,99 oranında patojen yok edici başarısıyla çocukların sağlığına adandı.
Yüksek tansiyon, dünya genelinde 1 milyardan fazla kişiyi etkilerken, hatalı tansiyon ölçümleri yanlış teşhislere ve gereksiz tedavilere yol açıyor.
HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.
Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.
ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.
Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!
Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.
Bahçeşehir ve Bahçekent’te onlarca sitenin elektrik işlerini üstlenen Caner Cimşit, HGS Elektrik markasıyla güvenli, hızlı ve kalıcı çözümler sunuyor. Gönül rahatlığıyla ulaşabileceğiniz bu uzman, sadece arıza gidermekle kalmıyor,
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.
Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.
Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.
Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.