Türkiye'nin Kahramanları 3. Güvenilir Ürün Zirvesi'nde Buluşuyor

Türkiye

Türkiye'nin Kahramanları temalı 3. Güvenilir Ürün Zirvesi, 8 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek. Önemli isimlerin yer alacağı zirvede, tarım ve perakende sektörü derinlemesine ele alınacak.

  • Haber: Hikmet AYDOĞAN

3. Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future Ödül Töreni, 8 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek. Türkiye'nin Kahramanları temalı etkinliğin açılışını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İstanbul Valisi Davut Gül, İSTİB Başkanı Ali Kopuz ve Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak yapacak. Zirve, Türkiye'nin gıda güvenliği, sürdürülebilirlik ve tarım sektörüne katkı sağlayan önde gelen isimleri bir araya getirecek.

Önde Gelen İsimler Zirvede Buluşuyor

Zirveye katılacaklar arasında; Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Oğuz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz ve Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis gibi birçok önde gelen iş insanı yer alacak. Ayrıca, Türkiye İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürü Zafer Arslan, TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi ve Hepsiburada Kategori Grup Başkan Yardımcısı Yalkın Tütüncüoğlu gibi tarım ve perakende sektörünün öncü isimleri de yerel üretime katkı sağlayacak.

Tarladan Rafa Türk Tarımının Perakende Serüveni

Zirvenin öğleden sonraki ilk paneli, Tarladan Rafa Türk Tarımının Perakende Serüveni başlığıyla gerçekleşecek. Moderatör Füsun Toksü'nün yönettiği panelde, Migros Özel Markalı Ürünler & Dış Ticaret İş Geliştirme & Bölgeler Pazarlama Direktörü Cavit Metin, CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi Bulut Batum, Hepsiburada Kategori Grup Başkan Yardımcısı Yalkın Tütüncüoğlu ve Metro Türkiye Gıda Satınalma Direktörü Ekrem Altın konuşmacı olarak yer alacak.

Gastronomide Kültürel Miras ve Dünya Liderliği

Ardından, Kültürel Miras ile Gastronomide Dünya Liderliğine paneli düzenlenecek. Moderatör Talip Bayram'ın yöneteceği bu oturumda, TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Serap Nazır ve TAŞFED Başkanı Bayram Özrek konuşmacı olacak. Bu panelde Türk gastronomisinin kültürel mirası ve dünya sahnesindeki yeri tartışılacak.

Feed the Future Ödül Töreni ile Zirve Sona Erecek

Günün finalinde, 600'e yakın başvuru arasından seçilen 48 ismin ödül alacağı Feed the Future Ödül Töreni düzenlenecek. Zirve, birçok önemli ismi ve etkinliği bir araya getirerek yerel üretime ve tarıma büyük katkı sunacak.

Türkiye'nin Kahramanları temalı 3. Güvenilir Ürün Zirvesi, İstanbul'da tarım ve perakende sektörünün öncü isimlerini bir araya getirecek.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.