Tarih: 20.09.2024 17:16

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

TÜRSAB Boğaziçi BTK’nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği sezon değerlendirme etkinliğinde 2024 yaz sezonu ve 2025 turizm beklentileri ele alındı.

Sezon Değerlendirmesi ve 2025 Beklentileri

19 Eylül 2024 tarihinde, TÜRSAB Boğaziçi BTK Yönetimi tarafından düzenlenen Seyahat Acentaları Sezon Değerlendirmesi etkinliği TZL SUITES Otel’in katkılarıyla gerçekleşti. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, İsviçre Turizm Ofisi Direktörü Federico Sommarugo, seyahat acentaları ve basın dünyasından temsilcilerin katıldığı etkinlikte, 2024 yaz sezonu değerlendirilirken, 2025 turizm sezonu için beklentiler masaya yatırıldı.

Ev Sahiplerinden Katılımcılara Teşekkür

Etkinliğe, TÜRSAB Boğaziçi BTK Başkanı Dr. Yüksel Türemez ve TZL SUITES Otel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tüzel ev sahipliği yaptı. Katılımcılar, sektördeki gelişmeleri, zorlukları ve gelecekteki fırsatları değerlendirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Etkinlikten Memnuniyet

Katılımcılar, etkinliğin verimli geçtiğini ve sezon değerlendirmelerinden memnun kaldıklarını dile getirdi. Bu değerlendirmeler, gelecek sezon için turizm sektöründe yol haritasının belirlenmesine katkı sağlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —