Tarih: 12.07.2024 21:02

TYBB Yönetimi, Esnaf Odası Başkanını Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün, Başkan Rahmi Yazıcı'ya Büyükçekmece'de esnaf odalarının uyum ve dayanışma içerisinde hareket etmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 

Türkiye Yerel Basın Birliği, Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ziyaretleri devam ediyor.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Büyükçekmece Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı'yı ziyaret etti.

Ziyarette, ilçedeki esnafın her zaman sorunlarını ve önerilerini dinlediklerini söyleyen Başkan Rahmi Yazıcı, “Elimizden geldiğince esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Her konuda esnafın destekçisiyiz” dedi.

TYBBD Genel Başkanı Nezir Karayün'ün ve yöneticilerinin nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Büyükçekmece Odası Başkanı Rahmi Yazıcı ise, esnaf sanatkarın lehine yapılacak her çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.

Yerel Basın Birliği'nin önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken Rahmi Yazıcı, “Nezir Karayün'ün düşüncel camiamıza gösterdiği duyarlılığı ve samimi yaklaşımları bizi mutlu etti. Esnaf Sanatkarlar vefalı bir camiadır.  Kendilerine verilen destekleri unutmazlar.” dedi.

Büyükçekmece Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı  ile değerlendirmelerde bulunan TYBBD Başkanı Nezir Karayün, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Büyükçekmece'de esnaf odalarının uyum ve dayanışma içerisinde hareket etmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün'e Büyükçekmece Esnaf Odası ziyaretinde, Onur Kurulu Başkanı Şeref Özata, Genel Başkan Yardımcısı Ercan Kutlu, Genel Başkan Yardımcısı Nilgün Ege ve Ayşegül Tuncer  eşlik etti.

Büyükçekmece Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün ve nezdinde tüm  Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyelerine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —