Tarih: 23.09.2024 20:09

Uluslararası Spor Filmleri Festivali Başvuruları Devam Ediyor!

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul’da 20-22 Mart 2025 tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Spor Filmleri Festivali, belgesel sinemacı Gökçe Kaan Demirkıran’ın direktörlüğünde gerçekleştirilecek. İlk kez düzenlenecek bu festivalde belgesel ve kurmaca kısa film kategorilerinde yarışmalar düzenlenecek. Başvurular 31 Ocak 2025’e kadar devam ediyor.

Spor Temalı Filmler İçin Büyük Buluşma!

Spor, hayatın merkezinde olduğu gibi sinemada da büyük anlatılar için eşsiz bir sahne sunuyor. Türkiye’de son yıllarda spor temalı filmler hızla artarken, bu festival hem yerli hem de yabancı yönetmen, yapımcı ve oyuncuları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Festivalin, her yıl daha da gelişerek gelenekselleşmesi hedefleniyor.

Yönetmen ve Yapımcılara Destek Fırsatı

Festival, spor temalı kısa film ve belgesel film yapımcıları için yeni bir mecra olmayı planlarken, bu alanda üretim yapmak isteyen yönetmen ve yapımcılara destek sunmayı amaçlıyor. Festival bünyesindeki forum bölümünde projelere yapım desteği verilecek ve başvurular 1 Aralık 2024’te başlayacak.

Seçkin Jüri Üyeleri ve Dijital İçerik Üreticileri

Festivalin danışmanlığını Prof. Dr. Cenk Demirkıran ve Görüntü Yönetmeni Hayri Çölaşan üstleniyor. Ayrıca, dünya ve ülkemizdeki dijital spor içerik üreticileri için özel bir seçki de festivalde yer alacak. Yerli ve yabancı jüri üyeleri ise önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Başvurularınızı Kaçırmayın!

Yarışma başvurularınızı www.filmfreeway.com ve isff.com.tr adreslerinden yapabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —