"Verona Çıkmazı Yeni Sezonuna Başlıyor"

Ödüllü müzikli komedi oyunu Verona Çıkmazı, Shakespeare’in Romeo ve Juliet’inden esinlenerek Esra Bağışgil tarafından yazıldı. Oyun, 27 Eylül’de Baba Sahne’de yeni sezona başlıyor ve izleyiciyi güldürmeye devam edecek.

Haber: Hikmet AYDOĞAN

Türkiye’de ve dünyada defalarca sahnelenen Shakespeare’in Romeo ve Juliet adlı eserinden yola çıkarak, Esra Bağışgil’in kaleme aldığı müzikli komedi Verona Çıkmazı yeni sezonda da izleyiciyi güldürmeye devam ediyor. “Direklerarası Tiyatro Ödülleri En İyi Müzikli Komedi” ödülünü kazanan oyun, sezonu 27 Eylül Cuma günü Baba Sahne’de açacak. Verona Çıkmazı 18 Ekim’de Baba Sahne ve 5 Kasım’da Zorlu PSM %100 Studio’da sahnelenmeye devam edecek.

Verona Çıkmazı’nın Yeni Sezonu Başlıyor

Esra Bağışgil’in kurucusu olduğu Nos Tiyatro, Verona Çıkmazı ile yeni sezona güçlü bir giriş yapıyor. 27 Eylül’de Baba Sahne’de gerçekleşecek olan sezonun ilk oyunu, 18 Ekim’de yine aynı sahnede, 5 Kasım’da ise Zorlu PSM %100 Studio’da izleyiciyle buluşacak.

Esra Bağışgil’den Bir Müzikli Komedi: Verona Çıkmazı

Oyunun yazarı ve yönetmeni olan Esra Bağışgil, alışılmışın dışındaki Juliet performansıyla sahnede yer alıyor. Ozan Varol, Romeo karakterini canlandırırken, Adem Yılmaz oyunun anlatıcısı olarak izleyiciyi kahkahalara boğuyor. Rosaline karakteriyle Tuğçe Özlü Şentürk performansıyla göz doldururken, Melih Tuma ise Paris karakteriyle sahnede dikkat çekiyor.

Oyuncu Kadrosu ve Şaşırtıcı Performanslar

Verona Çıkmazı, dekor ve kostümleriyle de izleyiciye görsel bir şölen sunuyor. Ayrıca oyunda 90’lar Türkçe pop şarkılarının farklı yorumları da sahneye renk katıyor. Bu eğlenceli müzikli komedi, sezon boyunca izleyiciyle buluşmaya devam edecek.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.