Tarih: 31.08.2024 13:00

Yeni Meslek Yüksekokulu Çatalzeytin’de Temel Atma Töreniyle Hayata Geçiyor

Facebook Twitter Linked-in

Çatalzeytin’de Yeni Meslek Yüksekokulu İçin Temel Atma Töreni Bugün Gerçekleşiyor

3 yıl önce analiz raporlarında “riskli” olarak değerlendirilen Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu’nun (MYO) Kastamonu merkeze taşınması gündeme gelmişti. Ancak Çatalzeytin Belediyesi’nin girişimleriyle geçici sınıflar oluşturularak eğitimine devam edilen MYO için yeni bir gelişme yaşandı. 2025 Yılında Tamamlanacak Yeni MYO’nun Temeli Bugün Atılıyor

Bugün saat 14.30’da, Atatürk Bulvarı sahil mevkiinde yapılacak olan 5 katlı, 10 derslikli Meslek Yüksekokulu’nun temeli atılacak. Bu yeni okul, çok amaçlı konferans salonu, laboratuvar, kütüphane, 3 öğrenci kulübü, kantin, yemekhane ve idari ofisler gibi çeşitli bölümler içerecek. Başkan Demir, bu önemli yatırımın ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Belediye Başkanı Ahmet Demir’den Vurgu

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, temel atma töreninin önemine dikkat çekerek, “Bir eserin temelini atıyoruz. Gelecek nesillere miras” ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu projede büyük katkıları olan işadamı Ali Kütük’e teşekkür ederek, “Son yarım asırdır Ali Kütük ismi ve markası ilçemize önemli kazanımlar sağlamıştır. Bu MYO da onlardan biri olacaktır,” dedi.

Temel Atma Törenine Katılım

Bugün saat 14.30’da gerçekleşecek temel atma törenine Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü A. Hamdi Topal, Abana Kaymakamı Hilal Buse Ünsal, Belediye Başkanı Ahmet Demir ve diğer yetkililerle birlikte siyaset, iş dünyası ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —