Tarih: 13.10.2024 22:44

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Facebook Twitter Linked-in

Yunanistan'da Oturum İzni İçin Yeni Fırsatlar

Yunanistan'da oturum izni almak artık Türk vatandaşları için daha kolay. Yunanistan'da gayrimenkul satın alarak oturum izni almak isteyenler için yeni kampanyalar başlatıldı. Yunanistan, Türk vatandaşları için cazip fiyatlarla konut satışı yaparak oturma izni sağlıyor. Ülkenin en büyük inşaat firmalarından DOMISIS, yaptığı konutları Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla sunarak oturma izni almalarını sağlıyor.

Yatırım ve Oturum İzni İçin Golden Visa

Golden Visa programı kapsamında, Yunanistan'da yatırım ve oturum izni almak mümkün. Kavala bölgesinde bulunan özel yapım mülkler, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor. Golden Visa sayesinde, hem gayrimenkul sahibi olmak hem de oturma izni almak kolaylaştı. 250.000€ alt sınırdan başlayan bu evler, Akdeniz ikliminin tadını çıkarmak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor.

Yeni Projeler ve Türk Hukukçular

Yeni projeler ile Yunanistan, Türk vatandaşlarına geniş imkanlar sunuyor. Yunanistan'da oturum izni almak için DOMISIS firması, Türk hukukçu Av. Emel Küçük Osman ile işbirliği yaptı. Yeni yasaya uygun evler Türk alıcılarla buluşturuluyor. Yunanistan deneyimi olan hukukçular, bu süreci kolaylaştırıyor. Başta dil problemi olmaması ve taleplerin net anlaşılması adına, Türk müşterilerin mağduriyet yaşamaması ve konuyu net anlaşılması için, hukuk danışmanlığı hizmetleri Türk hukukçu Av. Emel Küçük Osman tarafından sağlanmaktadır. Konut almak, yatırım yapmak ve vize problemlerinin giderilmesi hususunda bilgi almak için 0030 6971780314 nolu telefondan Av. Emel Küçük Osman ile görüşebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —