Zafer Bayramı’nda Balık Ekmek Coşkusu

Zafer Bayramı’nda Balık Ekmek Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, Beylikdüzü'nde yüzlerce vatandaşa ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikramında bulundu. Etkinlik, bayram coşkusunu iki katına çıkardı.

Beylikdüzü’nde Zafer Bayramı Etkinliği: Balıkçı Kenan Balcı’dan Vatandaşlara Ücretsiz Balık Ekmek İkramı

0 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı tüm Türkiye'de büyük bir coşku içinde kutlandı. Beylikdüzü merkezde gerçekleşen etkinlikte, Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'nin kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, vatandaşlara ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikram etti.

Ülke genelinde bayramlar ve özel günlerdeki balık ekmek ikramlarıyla tanınan Balıkçı Kenan Balcı, bu özel günde de geleneksel ikramını sundu. Etkinlikte yüzlerce kişi bir araya gelirken, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Zafer Bayramı'nda Coşku

Balıkçı Kenan Balcı, “30 Ağustos Zafer Bayramı'nda halkımızla bu coşkuya ortak olduk. Şehitlerimizin ruhu ve gazilerimizin sağlığı için, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için balık ekmek ikramında bulunduk. Bu zafer, tüm imkânsızlıklara rağmen elde edilmiştir ve kadınıyla erkeğiyle tüm ülkenin ortak mücadelesinin sonucudur. Tüm kahramanlarımızı, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Balık ve Sağlık

Balcı, balığın değerine dikkat çekerek, “Balık, anne sütünden sonra yıpranan dokuları onaran tek besin kaynağıdır. Bugün, çocuklarımıza balığı sevdirmek ve halkımızın sağlığını desteklemek amacıyla balık ekmek ikram ediyoruz. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Zaferin Anlamı

Gazi Nurettin Ağaoğlu, “26 Ağustos 1922'de başlayan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle sonuçlandı. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının zorluklara rağmen kazandığı kutsal bir başarıdır. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve mutluluk diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.