• BIST 100

    10767,85%-0,03
  • DOLAR

    32,90% 0,28
  • EURO

    35,31% 0,61
  • GRAM ALTIN

    2468,62% 0,75
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,03

MURAT GÜLSAN


TÜRK (DÜSMANI) TABIPLERI BASKANI


Son günlerde gündeme gelen, meclise girmesi yasak olmasina ragmen Hdpli vekil tarafindan kaçak olarak meclise sokulan Türk düsmani Rasime Sebnem Korur Fincanci'yi anlatayim, sizde taniyiniz istedim.

Türk düsmani olan bu kadin Türk Tabipler Birligi Baskani. Evet saka gibi ama gerçek.

Benimsedigi ideolojisiyle özellikle Türk’e düsman ne varsa bu kadinin dostu. Peki bu Rasime Türk’e nasil bir düsmanlik yapmis kendi söylemleriyle tek tek yazalim insanimiz bilinçlensin hatta onu seçen doktorlarimizda bilinçlensiin.

Biz bunu nasil seçtik ya desinler oradaki baskaninin ne kadar önemli oldugunu da bilsinler. Bu Rasime Irkçi bölücü zihniyetle evrensel gazetesinde yazarlik yaparak ve Türkiye Insan Haklari bir dönemde baskanligini yapan simdilerde ayni dernekte üye olan Rasime Türk halkina söylemleriyle böyle savas açti.  

“Türk askerinin hendek kazan teröristlere yönelik operasyonlar düzenledigi dönemde imza toplayan isimlerden biri olan Rasime, Türk askerini Cizre'de katliam yapmakla suçladi.

(Hakkaride, Sirnakta,  Cizrede, Kiziltepede, Sur’da, Semdinli de daha yüzlerce yerde Sehit edilen vatan evlatlarini ve sivil halki görmezden gelen Rasime malesef Türk askerini hedef alan açiklamalar yapmis Türk’e olan düsmanligiyla kinini kusmustur. 

1995 yilinda Avrupa'nin ortasinda binlerce Bosnak katledildi, Irak, Filinstin, Libya yok edildi. Bu olaylara gikini çikarmayan Rasime, Türk düsmanliginda en önde gidiyor.)

ERMENI YALANLARINI SAVUNUYOR

“Ermenistan'in soykirim yalanlarini da savunan Rasime Sebnem Korur Fincanci, verdigi bir röportajda 

"Bahattin Sakir, Teskilati Mahsusa'nin siyasi masa sefi. Özellikle de Ermenilerin katledilmesinde, soykirim sürecinden birinci derecede sorumlu olan kisilerden biri olarak adi geçen insan. Tabii bir hekimin, özellikle de insanlarin katledilmesin de oynadigi rol hepimiz için çok agir. Hep beraber, özellikle meslektaslari olarak utanç duymamak elde degil elbette." 

ifadelerini kullanmisti.”

(Bahattin Sakir, Teskilat-i Mahsusanin kurucularindan ve Türkçü ve Turanci oldugundan dolayi kahramanaca Ermenilerle mücadele etmis birine hatta ermenilerce sehit edilen Türk hekimine agir ithamlarda bulunan Rasime iyi bir Ermeni savunucusudur.)

Bu Rasime, Imrali'da tutuklu bulunan PKK elebasi Abdullah Öcalan için kurulan "Öcalan'a Özgürlük Platformu'nun da kuruculari arasinda yer aldi.

(Rasime bebek katilini çikarmak için tüm enerjisini harciyor.)

Rasime, PKK'nin gazetesi olarak bilinen ve daha sonra kapatilan Özgür Gündem'in de bir dönem nöbetçi genel yayin yönetmenligi görevini yapmistir

(Türkiye Cumhuriyetine savas açmis terör örgütünün gazetesinde genel yayin yönetmeni biri Türk Tabipler Birligi baskani oluyor bu nasil tezattir hey Türk hekimleri siz nasil seçersiniz böyle birini yaziklar olsun size.)

ABD'de "Türkiye Demokrasi Projesi" (TDP) adiyla kurulan olusum, Libya'dan Suriye'ye, S-400 lerden Mavi Vatan'a, PKK ve FETÖ ile mücadeleye kadar bir çok konuda Türkiye'yi hedef alan bir kurulus bildirisi yayinladi.

(Bu bildiyi çagiricilik yapanlar arasinda bakin kimler varmis. AHMET TÜRK, MURATHAN MUNGAN, ZÜLFÜ LIVANELI, IHSAN ELIAÇIK eski CHP milletvekili RIZA TÜRMEN ve sasirmayin tabikide RASIME SEBNEM KORUR FINCANCI.)

Çagrilari su, "Dis politikada ülke kaynaklarinin savas sermayesi tarafindan
yagmalanmasina neden olan yayilmaci, saldirgan tutumdan
vazgeçilmeli, 'Yurtta sulh, cihanda sulh' ilkesi hayata geçirilmeli, bütün savas operasyonlari durdurulmalidir"

(Bende soruyorum bu çagricilara, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde PKK ve PYD - YPG ile mücadele etmek
saldirgan bir tutum mudur, savas operasyonu mudur?)
Biz kendi sinirimizi korumayacak miyiz?

Dogu Akdeniz'deki haklarimizi, Mavi Vatan'i savunmak amaciyla petrol ve dogalgaz sondajlari yapmak, ekonomik bölgemizde
sondaj yapmak isteyen yabancilari kovalamak saldirganlik midir?
 
Akdeniz'i onlara terk edersek biz sulhe biat mi etmis olacagiz burada boynu bükük olarak pastayi Fransiz’a, Italyan’a, Amerikaya mi birakalim? 
Siz onlarin sözcüsü müsünüz? 
Hayirdir o ülkenin parali savunuculari misiniz, kimsiniz siz?

Açiklamaya bak, “Savasa karsi baris süreci insa edilmeli”

Biz savasmiyoruz terör ile mücadele ediyoruz. "Açilim", "Çözüm" süreçleri sonucu olan hendeklerin kapatilmasi için yüzlerce sehit verdik. Bu sehitlerimize ihanet edilemez. 

Mücadele sonuna kadar sürecektir. Arkanizda hangi devlet hangi seytani güç varsa farketmez mücadelemiz sürecektir.  

Terör örgütlerine destegini her firsatta ifade eden Fincanci, 13 Ocak'ta da CHP'li Ali Seker sayesinde Meclis'e girerek basin toplantisi düzenlemisti..

Terör örgütlerine destegini her konusmasinda dile getiren Fincanci, 13 Ocak'ta da CHP'li Ali Seker sayesinde Meclis'e girerek basin toplantisi düzenlemis, Kovid-19'a karsi gelistirilen milli asi TURKOVAC'i "solüsyon sivi"ya benzeterek itibarsizlastirmaya çalismisti. Izin almadan basin toplantisi yaptigi için Fincanci’ nin TBMM'ye girisi yasaklanmisti.

Milletvekillerinin araci aranmadigi için Fincaci'nin bir milletvekilinin araciyla Meclis'e sokuldugu tespit edilmisti. Gözler CHP ve HDP'li vekillere çevrildi. Fincanci'nin HDP Igdir Milletvekili Habip Eksik'in araciyla Meclis'e girdigi belirlendi.

Hiç bir vekil Türkiye Cumhuriyetinden üstün olamaz, her vekilin araci aransin kardesim böyle saçmalik mi olur. 

Her firsatta Türk’e düsmanligini kusan bu Rasime Hdpli bir vekil tarafindan meclise sokularak konusma yaptirilacak, yuh olsun yaziklar olsun. 

Derhal bu ihaneti yapan vekillerin dokunulmazliklari kaldirilip yargilanmalari gerekmektedir. Meclise kimler kimler girmis yaziklar olsun.)

Türk Tabipler Birligi maalesef Türk düsmani Rasime tarafindan ele geçirilmis ve  bu sekilde yönetilmektedir. Vatansever duyarli doktorlarimiza seslenisim sudur;  siz bu zihniyete uymayiniz hipokrat yemininiz den vazgeçmeyiniz. 

Kiymetli okurlarim sizler de olaylari tam anlayip öyle yorumlar yapiniz. Bu yazimdan sonra bazi taslar yerine oturacaktir. 

Biz her zaman sunu deriz Türk, Kürt, Bosnak, Çerkez, Gürcü, Laz, vs.. Bu topraklarda yasiyorsa ve Türk kimligi tasiyorsa Türktür. Kendi içimizde yine kimligimizi yasariz ama birlik ve beraberligimizi örf ve adetlerimizi koruruz 

Bilinçlenme ve uyanisa devam saygilarimla..

Yazarın Diğer Yazıları


30.1° / 21.4°

YAZARLAR