https://search.google.com/search-console/

  • BIST 100

    10642,6%-0,43
  • DOLAR

    40,53% -0,48
  • EURO

    47,61% -0,42
  • GRAM ALTIN

    4352,92% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6999,67% -0,32

Bedriye Arık ÇAMBEL


Asagi Bakmayacagiz


1. “Her sey çok güzel olacak." Sloganindan sonra yeni slogan bu oldu. Yasadik gördük ki “Asagi bakmayacagiz sloganiniz tutmadi. Asagi da baksaniz yukari da baksaniz her yerde ak parti var, reis var. Ak parti de her sey daha güzel olmaya basladi ak kadrolar bastan asagiyenilendi. Üç dönemdir koltuklar da yer isgal eden halktan uzak olan kibir abidelerinden bazilari belediyeler de koltuklar da yerlerini aldilar. Gidiyoruz görüyoruz adamin kendine dahi hayri yok ama nedir? Belediyeler de baskan yardimcisi, özel kalem müdürü, medya tanitim, memur, isçi her neyse onlar da illaki yeni seçimler de hak ettikleri yerlerini bulurlar ya da böyle devam ederler.
2.Asagi bakmamaya devam edin sonuçta asagida basi kapali diye disladiginiz insanlar yok artik. Asagi bakmayin basi kapali diye horladiginiz, hoslanmadiginiz insanlar yok artik. Asagi bakmayin teröristlere destek olan hocalariniz istedigi gibi at oynatamiyor artik. Asagi bakmayin hiç sevmediginiz ama cenazelerinizi yikayip, okuyacak dindar nesiller ayaklar altinda degil artik. Asagi bakmayin özgürlük diye kandiracaginiz yeni yetme nesil yok karsinizda yeni nesil artik uyandi tehlikenin farkindalar. Asagi bakmayin TV lerde en iyi rollerle insanlarin kafasini karistiracak mesajlariniza yer verilmiyor artik. Asagi bakmayin, “Her sey çok güzel olacak diye kirli ittifakinizin can çekismeleri var yakinda ölüm haberini de aliriz insallah. Asagi bakmayin 20 yil devletine büyük bir sadakatle emek vermis ücretli ögretmenler var. Onlar hiç bir zaman kamu malina, devletin polisine sizler gibi zarar vermediler.
3.Protesto hakkiniz tabi, asagi bakmayin yapin ama 52 oyla seçilmis cumhurbaskaninin atadigi rektörü reddetmek sizlerin haddine degil bunun bilincine de varin o aldiginiz puanlar sizi devlete karsi getirsin diye degil.
4.Iskence,gözalti,tutuklama hiçbiri ise yaramaz. Vatanin da huzursuzluk çikartan, asiriya giden kim olursa olsun asagiya bakmayacaksin agir yargilayacaksin ki ülkede huzur olsun. 
5.Asagi bakmayacaksan seçimi bekleyeceksin hakkini sandikta arayacaksin bez, çaput parçalarindan kendine uyduruk bayraklar yaparak, meydanlar da sallayarak hak, hukuk aramayacaksin dis ülkeler de ki bozuk düzenin ülkeye sokulmasini istemeyen bir halk var buna saygi duyacaksin.
6.Bu ülkede yeterince özgürlük,adalet,baris, demokrasi olmayabilir bu demek olmuyor ki ahlaka dine uymayan istek ve arzularini alenen yasayabilirsin herkese bunu yayabilirsin. Senin özgürlügün bir baskasinin özgürlügüne engel olacak çizgide biter.
Dün mesele agaç degilse bugünde mesele rektörlük degil.Siz istediginiz kadar dini sevmeyin, din düsmanligi yapin “Islam nurunu tamamlayacak. Ne Islami degerlere sövdürürüz nede Islama sövmenin hürriyetini sizlere yasatiriz. 
Nush ile uslanmayanin hakki tekrir, tekrir ile uslanmayanin hakki kötektir atasözünün anlami nasihat ile uslanmayanin azarlanmasi gerektigini azarin ve siddetin kötü yoldan saptiracagini ve iyi yola döndürecegini ifade eder. Nasihat ile yola gelmeyenin hakkinin dayak oldugu anlamina gelmektedir.
 

Yazarın Diğer Yazıları


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.